VIDEO Cum a reusit un politist de la Circulatie sa incalce legea de sase ori in 60 de secunde, adica o data la 10 secunde

VIDEO Cum a reusit un politist de la Circulatie sa incalce legea de sase ori in 60 de secunde, adica o data la 10 secunde

Cand vine vorba despre politistii de la Serviciul Circulatie, toata lumea se asteapta ca ei sa fie cei mai mari aparatori ai legilor legate de traficul rutier. Apoi, la finalul celor 60 de secunde de filmare, a descoperit ca la volan se afla un politist in uniforma, care mai si vorbea la telefon, iar masina era chiar cea pe care politistii de la Rutiera galateana in folosesc pentru radarul "mascat".

acum 77 luni (9 Sep 2016)

Cand vine vorba despre politistii de la Serviciul Circulatie, toata lumea se asteapta ca ei sa fie cei mai mari aparatori ai legilor legate de traficul rutier.

Filmarea a fost facuta in 27 august 2016, in municipiul Galati, autor fiind un sofer care a filmat totul cu telefonul mobil si care, la randul lui, a incalcat legea de cateva ori in acelasi interval de timp. Initial, a filmat totul doar pentru ca persoana aflata la volanul autoturismului Dacia Logan de culoarea rosie, cu numarul de inmatriculare GL-07-XZC, facea slalom prin trafic, fara sa semnalizeze si fara sa se asigure.

Apoi, la finalul celor 60 de secunde de filmare, a descoperit ca la volan se afla un politist in uniforma, care mai si vorbea la telefon, iar masina era chiar cea pe care politistii de la Rutiera galateana in folosesc pentru radarul "mascat".

Ca atare, filmarea a ajuns pe Facebook, in Grupul Soferilor din Galati, unde a starnit sute de reactii si de comentarii, fiind vizualizata de zeci de mii de oameni. Chiar daca marea majoritate a comentatorilor si-au varsat nervii de politist, au fost destul de multi si cei care l-au ironizat si pe cel care a filmat, avand in vedere ca, asa cum spuneam, si el a incalcat cateva reguli.

Revenind la masina condusa de politist, sa spunem ca prima abatere este savarsita chiar in intrarea in sensul giratoriu de la "Ultimul Leu" (cea mai aglomerata intersectie din Galati), acolo unde Loganul rosu schimba banda de mers fara sa semnalizeze (contraventie prevazuta la art. Alte 10 secunde, alta abatere: schimba banda de mers in sensul giratoriu de la Kaufland, evident, fara sa semnalizeze (2 puncte).

In acel moment, autoturismul este depasit de masina din care se filma, prilej cu care se poate observa ca la volan este un politist in uniforma care vorbeste la telefonul mobil, fara a avea dispozitiv handsfree (contraventie care, conform Codului R... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro