VIDEO Cruzime fara margini. Caini ucisi si paznici batuti cu bate si pietre de braconieri, la o ferma piscicola. Politia nu face nimic

VIDEO Cruzime fara margini. Caini ucisi si paznici batuti cu bate si pietre de braconieri, la o ferma piscicola. Politia nu face nimic

Cruzime fara margini: caine batut pana la moarte si incendiat de braconieri Agentii de paza, batuti cu pietre si bate Admistratorul piscicolei, Ioan Ghere, spune ca nu este prima oara cand braconierii ucid cainii, pentru a nu-i da de gol atunci cand vin la furat. In noaptea de 11 spre 12 mai 2017, in timp ce patrulau in zona bazinelor de crestere intensiva, agentii de paza au surprins patru indivizi de etnie roma, dupa cum au declarat ulterior victimele, care tocmai taiasera gardul de sarma al fermei.

acum 54 luni (16 Mar 2018)

Ferma piscicola pentru sturioni, din localitatea Adrian, este calcata de braconieri o data la cateva nopti. Paznicii contractati printr-o firma locala de paza si protectie nu reusesc sa faca fata hotilor, care sunt extrem de agresivi si nu se tem de nimic.

Pentru a nu fi dati de gol de cainii de paza atunci cand vin la furat, braconierii au omorat aproape toti cainii fermei.

Imaginile au surprins insa scene de groaza. Cu o cruzime greu de descris in cuvinte, agresorii au inceput sa loveasca animalul cu salbaticie. Ploaia de lovituri cu bate si pietre a continuat minute in sir, desi bietul animal era inert.

Cruzime fara margini: caine batut pana la moarte si incendiat de braconieri

Agentii de paza, batuti cu pietre si bate

Admistratorul piscicolei, Ioan Ghere, spune ca nu este prima oara cand braconierii ucid cainii, pentru a nu-i da de gol atunci cand vin la furat.

Nu numai cainii sunt vizati de bracoconieri, dar si paznicii. Ultimele incidente in care paznicii au cazut victimele hotilor de peste s-au petrecut anul trecut. In noaptea de 11 spre 12 mai 2017, in timp ce patrulau in zona bazinelor de crestere intensiva, agentii de paza au surprins patru indivizi de etnie roma, dupa cum au declarat ulterior victimele, care tocmai taiasera gardul de sarma al fermei.

Doar o saptamana mai tarziu, in noaptea de 19 spre 20 mai 2017, alti agenti de paza au dat nas in nas cu hotii. Casutele si rulotele aflate in perimetrul fermei, componentele si cablurile electrice si chiar tuburile din beton ale stavilarelor au fost distruse de hoti pentru a se razbuna pe angajatii fermei. Mai mult, acestia au spart geamurile si acoperisul unor cladiri, au distrus cu topoarele mai multe barci si au aruncat in apa gheretele agentilor de paza.

Politia nu a prins niciun braconier

Si mai grav este ca,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro