VIDEO Crima de la coafor. Militarul si-a premeditat fapta: s-a dus dupa iubita lui inarmat cu un cutit si baut. "Avea mai multe aventuri"

VIDEO Crima de la coafor. Militarul si-a premeditat fapta: s-a dus dupa iubita lui inarmat cu un cutit si baut.

In conformitate cu prevederile art.89 din Legea nr.80/1995, privind statutul cadrelor militare, subofiterul va fi suspendat din functie pe perioada in care, fiind in stare de arest preventiv, este urmarit penal, trimis in judecata, ori este judecat de catre instantele judecatoresti", arata Ministerul Apararii. Potrivit legii "cadrele militare condamnate prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva la o pedeapsa privativa de libertate cu executarea acesteia, care anterior au fost suspendate din functii, se trec in rezerva incepand cu data suspendarii".

acum 60 luni (24 Jan 2018)

Subofiterul Florin Oprea este specialist in grupa reparatii si conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Targoviste, din subordinea Bazei 2 Logistica. Barbatul nu se putea impaca cu gandul ca tanara femeie nu voia sa se mai impace cu el, fiind certati de ceva timp. Nu de putine ori ii facea adevarate scene de gelozie si era foarte violent. Acesta a mai marturisit ca s-a dus la coafor cu gandul de a-si ucide iubita, inarmat cu un cutit, dupa ce ar fi baut coniac. Avea mai multe aventuri", a spus barbatul de 35 de ani. Suspectul a participat si la o misiune in Afganistan, iar taximetristul care l-a transportat la Politie este si el fost cadru militar. Tatal femeii spune ca acum o saptamana barbatul i-a luat cardul fiicei lui, in zi de salariu, si a plecat la pacanele, fiind un impatimit al acestor jocuri. La sediul Politiei Titu au fost audiate mai multe persoane, printre care si angajatele salonului, care s-au declarat socate de cele intamplate.

Criminalul a lovit cu sange rece Intrebat de ce a sunat la ambulanta imediat dupa ce a injunghiat-o, agresorul a raspuns: "Sa ramana in viata, d-asta am sunat". El a fost retinut pentru 24 de ore, iar in cursul acestei zilei va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. "Viata mea=Familia mea" Victima, Alexandra Marin, avea 25 de ani si era mama a doi copii. Unul din prima casatorie, celalalt impreuna cu Florin - o fetita de trei ani. Tanara locuia intr-un bloc de pe strada Mihai Viteazul, din Titu, impreuna cu parintii sai. Pe pagina de Facebook, tanara avea ca motto pentru fotografiile postate, majoritatea impreuna cu micutii sai, textul "Viata mea=Familia mea". Potrivit surselor noastre, si Florin a mai fost casatorit si s-a despartit intrucat isi agresa sotia, tot din cauza geloziei. "Institutia militara va colabora cu toata deschiderea si cu maxima operativitate cu organele de ancheta competente, in stabilirea circumstantelor producerii acestui tragic eveniment. In con... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro