VIDEO Credinciosii care l-au huiduit Episcopul de Husi in usa bolidului de lux ameninta cu sechestrarea bisericii

VIDEO Credinciosii care l-au huiduit Episcopul de Husi in usa bolidului de lux ameninta cu sechestrarea bisericii

Echipaje de politisti si jandarmi au inconjurat multimea si s-au asigurat ca vizita Preasfintitului Corneliu Barladeanu, episcopul de Husi, va decurge fara probleme VIDEO Spovedania unui preot in postul Craciunului: "Da-i 20.000 de euro Episcopului si te lasa acolo pana mori" Sorin Chirvase, preotul paroh al Bisericii "Santul Spiridon" din Barlad, a rupt tacerea dupa ce Episcopia Husi i-ar fi impus biruri care il obliga sa ia si pielea de pe enoriasi, apoi l-a mutat disciplinar la tara.

acum 68 luni (19 May 2015)

Marti, 19 mai, mai multi credinciosi de varsta a III-a, s-au adunat in curtea lacasului sfant si au cerut raspicat sa le fie adus preotul inapoi.

In urma cu o saptamana, pe 12 mai, aceeasi batrani s-au proptit la poarta Protopopiatului Barlad si au asteptat sa vina PS Corneliu Barladeanu pentru a-i inmana un memoriu. Episcopul de Husi i-a ignorat pe credinciosi si oamenii l-au huiduit pe Preasfintitul cand a coborat din bolidul de lux cu care si-a facut intrarea.

Ameninta cu sechestrarea bisericii

Batraneii au acordat un scurt termen Episcopiei pentru a indrepta greseala: "Daca nu este lasat preotul nostru sa slujeasca de Inaltare, vom bloca intrarea in biserica.

Oamenii sunt nemultumiti ca preotul paroh Sorin Chirvase de la biserica "Sf. Credinciosii sustin ca au pus mana de la mana pentru a aduna banii necesari platirii datoriei pe care o avea preotul fata de Episcopia Husi, bani care ar fi trebuit sa fie adunati de la oameni prin vanzarea de lumanari, Sfintele vase, calendare ori carti bisericesti. tatalui sau, Ion Chirvase, preot ca si el, i s-a cerut 20.000 euro spaga, bani pe care nu a avut de unde sa-i ia si a fost pensionat inainte sa termine lucrarile la reabilitarea bisericii.

Citeste si:

Bolidul de lux al episcopului de Husi, enoriasii si birurile. Cat platesc credinciosii pentru viata de nabab a Preasfintitului Corneliu Barladeanu Pretul platit de enoriasii vasluieni pentru bolidul de zeci de mii de euro cu care se etaleaza episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu, este peste puterea de sustinere a credinciosilor. Cel mai mare bir impus e cel pe pomelnice, cu pret prestabilit

VIDEO Episcopul de Husi, huiduit la coborarea dintr-un bolid de lux. Preasfintitul, luat la rost de enoriasi intr-un scandal cu spaga in biserica O mana de enoriasi barladeni au protestat in curtea Protopopiatului Barlad si au huiduit fetele bisericesti, nemultumiti ca le-a fost luat preotul paroh. Echipaje ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro