VIDEO Costel Corduneanu ameninta dupa eliberare: "Fac eu rau ca va cer despagubiri morale? Cine rade urma, rade mai bine"

VIDEO Costel Corduneanu ameninta dupa eliberare:

Decizia de eliberarea in acest caz a fost luata de judecatoarea Diana Micu Cheptene, de la Curtea de Apel Iasi Ce au retinut procurorii Potrivit procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi, Costel Corduneanu ar fi pus pe picioare grupul organizat in luna iulie a acestui an, in scopul de a aduce in tara armament si munitia aferenta. Cine sunt Corduneanu, Mararu sau Hassan O femeie "le-a mancat banii" Cordunenilor (UPDATE) Reteta Clanului Corduneanu de a scoate bani de pe urma hotilor/ INTERCEPTARI SOC EXCLUSIV Costel Corduneanu, de la medalii la catuse (VIDEO) Clanul Corduneanu se regrupeaza pe Facebook dupa ce a scapat de puscarie Vipurile interlopilor la petrecerile clanului Corduneanu (VIDEO SI AUDIO) Clanul Corduneanu a fost pus in libertate (UPDATE) Costel Corduneanu catre un ofiter de Politie: "Eu pastrez linistea in oras"

acum 71 luni (18 Oct 2014)

Infrangerea procurorilor DIICOT de vineri seara a fost sarbatorita de membrii clanului Corduneanu. Reporterul "Adevarul" a stat de vorba cu Costel Corduneanu referitor la arestarea propusa de procurorii DIICOT.

Ulterior, pe Facebook, Costel Corduneanu a postat un mesaj in care si-a sustinut in continuare nevinovatia: "Acum doua zile procurorii DIICOT au emis o ordonanta de retinere pe numele meu pe motiv . Scriu aici pentru ca stiu ca cititi voi aia va stiti voi de acolo de sus care imi vreti raul.

Probe "subtiri" Costel Corduneanu a fost aparat in instanta de trei avocati. Dosar a fost instrumentat de procurorul DIICOT Iasi Vasile Airinei, iar ordonanta de retinere emisa de acesta a fost confirmata si de procurorul-sef al institutiei. In fata instantei, procurorul de sedinta al DIICOT s-a prezentat cu probe destul de "subtiri", fiind surclasat de avocatii lui Costel, dupa cum au aratat surse judiciare. In respectiva declaratie, potrivit surselor "Adevarul", femeia spunea ca Ranzburg isi incarca pistolul in debara, pentru a nu-l vedea copilul si ca l-ar fi auzit pe Ranzburg ca arma trebuie sa ajunga la Costel Corduneanu. Cea de-a doua serie de probe este reprezentata de niste interceptari dintre Ovidiu Ranzburg si Florin Ghinea, zis Ghenosu, interlop din Targoviste, in care acesta ar spune ca a fost prins cu pistolul lui Corduneanu. Decizia de eliberarea in acest caz a fost luata de judecatoarea Diana Micu Cheptene, de la Curtea de Apel Iasi Ce au retinut procurorii Potrivit procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi, Costel Corduneanu ar fi pus pe picioare grupul organizat in luna iulie a acestui an, in scopul de a aduce in tara armament si munitia aferenta. "Ghenosu", unul dintre cei mai sangerosi infractori din Romania, l-ar fi pus pe liderul clanului iesean in legatura cu Ovidiu Ranzburg, interlop din Constanta, condamnat in trecut pentru fapte de violenta si ajuns celebru pe plan local dupa ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro