VIDEO Coregraful de la "Vocea Romaniei", marturisire emotionanta despre orientarea sa sexuala: "Nu puteam suporta ideea ca voi fi batjocorit"

VIDEO Coregraful de la

Coregraful emisiunilor de la ProTV, Emil Rengle, a marturisit prin intermediul unui filmulet postat pe canalul sau de Youtube ca este gay, declarand ca acest "secret" din viata sa personala i-a adus numeroase suferinte si l-a impiedicat "sa se bucure de viata. " Teama ca cei din jur l-ar putea batjocori pentru faptul ca este bisexual este ceea ce l-a facut pe artist sa tina in secret orientarea sa sexuala, dupa cum insusi marturiseste: "Mi-as fi dorit sa fi existat cineva care sa-mi fi vorbit despre asta, sa-mi spuna ca nimic nu este gresit cu mine, sa ma linisteasca" "Nu puteam sa accept ceea ce se intampla in interiorul meu, pe langa faptul ca eram batjocorit in fiecare zi pentru ca eram ungur.

acum 59 luni (13 Jan 2018)

Coregraful emisiunilor de la ProTV, Emil Rengle, a marturisit prin intermediul unui filmulet postat pe canalul sau de Youtube ca este gay, declarand ca acest "secret" din viata sa personala i-a adus numeroase suferinte si l-a impiedicat "sa se bucure de viata. Sper sa ma iubiti in continuare pentru persoana care sunt si sa nu va schimbati opinia despre mine doar pentru ca sunt diferit fata de voi", a declarat artistul. "Vine o perioada in viata cand dai de tine si nu mai vrei sa fugi. Sa te descoperi ca o persoana gay si sa te descoperi ca o persoana diferita in Romania este greu de purtat. M-am gandit sa il tin secret toata viata mea, sa joc un teatru", si-a inceput Emil Rengle marturisirea, stapanindu-si cu greu lacrimile. "Nu am vrut sa-i spun niciodata mamei mele, tocmai pentru ca o iubesc foarte mult, n-am vrut s-o fac sa creada ca ea a gresit sau ca a facut ceva in neregula. Eu am inceput sa devin agitat si sa tremuri foarte tare si si-a dat seama ca ceva este in neregula cu mine. M-a intrebat si, desi eu am crezut ca am spus-o cu voce tare, am spus-o foarte in soapta: si ea nu a inteles ce am spus, mi-a zis . Era o presiune si o povara atat d emult timp in mine ca nu am mai putut sa ma abtin si am eliberat tot atunci. " Teama ca cei din jur l-ar putea batjocori pentru faptul ca este bisexual este ceea ce l-a facut pe artist sa tina in secret orientarea sa sexuala, dupa cum insusi marturiseste:

"Mi-as fi dorit sa fi existat cineva care sa-mi fi vorbit despre asta, sa-mi spuna ca nimic nu este gresit cu mine, sa ma linisteasca"

"Nu puteam sa accept ceea ce se intampla in interiorul meu, pe langa faptul ca eram batjocorit in fiecare zi pentru ca eram ungur. Nu puteam sa mai suport si ideea ca voi fi batjocorit si pentru faptul ca sunt gay". Artistul isi doreste, de asemenea, ca mesajul lui sa ajunga la alti tineri care sufera din pricina jignirilor celor din jurul lor pe seama faptului "ca sunt diferiti" si le transmite sa se accepte si iubeasca asa ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro