VIDEO Copiii obligati sa fure la Disneyland de un clan de romi din Craiova, declaratii in fata instantei: "Sa furam este tot ce-am invatat in viata"

VIDEO Copiii obligati sa fure la Disneyland de un clan de romi din Craiova, declaratii in fata instantei:

Autoritatile din Franta au stabilit ca sefii gruparii infractionale sunt Marian Tinca, fost Dumitru, in varsta de 57 de ani, dar si fosta sotie (Maria Iamandita), in varsta de 51 de ani.

acum 28 luni (30 Aug 2017)

Autoritatile din Franta au stabilit ca in perioada 2014-2016 au avut loc 1000 de furturi in zona Disneyland. Faptele au fost comise de minorii din Craiova, iar prejudicial a fost stabilit undeva la un million de euro.

Autoritatile din Franta au stabilit ca sefii gruparii infractionale sunt Marian Tinca, fost Dumitru, in varsta de 57 de ani, dar si fosta sotie (Maria Iamandita), in varsta de 51 de ani. Copiii au povestit in fata instantei ca au fost invatati de mici sa fure. Nu voiam ca fratii mei sa invete sa o faca, pentru ca stiam ca, odata ce aveau sa inceapa sa fure, nu aveau sa mai poata sa se opreasc.

Sapte minori care fac parte din gruparea infractionala condusa de clanul de romi din Craiova au fost condamnati de autoritatile din Franta. Sunt acuzati de infractiuni la regimul de protectie a copilului.Membrii grupului infractional au facut avere prin folosirea copiilor la cersit si furat la Disneyland. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro