VIDEO Copa America: Argentina - Columbia, un sfert de infarct. Calificarea s-a decis dupa noua penalty-uri

VIDEO Copa America: Argentina - Columbia, un sfert de infarct. Calificarea s-a decis dupa noua penalty-uri

Rodriguez 1-1: Messi 2-1 Columbia: Falcao 2-2: Garay 3-2 Columbia: Cuadrado 3-3: Banega 3-3 ratare Columbia: Muriel 4-3 Argentina: Lavezzi 4-4: Cardona 4-4 ratare Argentina: Biglia 4-4 ratare Columbia: Zuniga 4-4 ratare Argentina: Rojo 4-4 ratare Columbia: Murillo 5-4 Argentina: Tevez A fost o victorie speciala pentru Tevez, cel care, acum patru ani, a ratat penalty-ul decisiv, atunci cand Argentina a fost eliminata in sferturile Copei America de Uruguay.

acum 86 luni (27 Jun 2015)

Copa America si-a stabilit prima semifinala, dupa cum "Adevarul" a explicat aici, iar in noaptea de vineri spre sambata, Argentina si Columbia s-au duelat in cel de al treilea sfert al competitiei.

A fost 0-0, insa o remiza alba cu multe ocazii, dupa un meci in care Messi si compania au dominat, dovada ca statistica n-a retinut nicun sut al columbienilor pe spatiul portii dupa prima repriza.

Iata cum s-a desfasurat executarea loviturilor de departajare:

1-0 Columbia - J. Rodriguez

1-1: Messi

2-1 Columbia: Falcao

2-2: Garay

3-2 Columbia: Cuadrado

3-3: Banega

3-3 ratare Columbia: Muriel

4-3 Argentina: Lavezzi

4-4: Cardona

4-4 ratare Argentina: Biglia

4-4 ratare Columbia: Zuniga

4-4 ratare Argentina: Rojo

4-4 ratare Columbia: Murillo

5-4 Argentina: Tevez

A fost o victorie speciala pentru Tevez, cel care, acum patru ani, a ratat penalty-ul decisiv, atunci cand Argentina a fost eliminata in sferturile Copei America de Uruguay. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro