VIDEO Clipe de groaza intr-un avion AirAsia care a decolat din Australia catre Bali

VIDEO Clipe de groaza intr-un avion AirAsia care a decolat din Australia catre Bali

Conform presei australiene, aparatul de zbor a pierdut brusc din altitudine la 25 de minute de la decolare, scazand de la 9.753 de metri la 3.048 de metri altitudine.

acum 65 luni (16 Oct 2017)

Un avion AirAsia care a decolat din Australia catre Bali a fost nevoit sa se intoarca din drum duminica din cauza unei "probleme tehnice", transmite Europe 1.

Conform presei australiene, aparatul de zbor a pierdut brusc din altitudine la 25 de minute de la decolare, scazand de la 9.753 de metri la 3.048 de metri altitudine. Pasagerii au trait clipe de groaza, fiind nevoiti sa foloseasca mastile cu oxigen si sa urmeze instructiunile de securitate pe fundalul unor sirene care anuntau un pericol iminent. Mi-am luat telefonul si am trimis un mesaj familiei sperand doar ca il va primi", a povestit, cu lacrimi in ochi, Leah, deplangand totodata comunicarea proasta a companiei aeriene.

Mai multe avioane ale acestei companii au fost nevoite sa se intoarca din drum in ultimele luni, intre care un zbor AirAsia intre Australia si Malaysia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro