VIDEO. Clinton si Trump au avut cea mai dura dezbatere de pana acum. Au fost amenintari cu inchisoarea si acuzatii de agresiune sexuala

Hillary Clinton şi Donald Trump au avut duminică seara cea mai dură dezbatere de pană acum, presărată cu ameninţări cu inchisoarea, precum şi acuzaţii de agresiune sexuală şi viol şi derulată in urma celor mai recente scandaluri care au zguduit campania electorală, scrie News.ro. Trump a notat şi că fostul secretar de Stat a fost avocat din oficiu pentru un bărbat acuzat că a violat un copil de 12 ani din Arkansas şi că, la un moment in cursul pledoariei, ar fi ras. Inainte de inceperea dezbaterii, Trump a organizat o conferinţă de presă cu trei femei care l-au acuzat pe fostul preşedinte Bill Clinton de agresiuni sexuale şi pe fosta Primă Doamnă că le-a forţat să nu spună public adevărul.

acum 59 luni (10 Oct 2016)

Hillary Clinton şi Donald Trump au avut duminică seara cea mai dură dezbatere de pană acum, presărată cu ameninţări cu inchisoarea, precum şi acuzaţii de agresiune sexuală şi viol şi derulată in urma celor mai recente scandaluri care au zguduit campania electorală, scrie News.ro.

Republicanul a dat asigurări că nu a sărutat şi nici nu a atins femei in zonele intime fără consimţămantul lor, aşa cum sugerează discuţia inregistrată, pe care a continuat să o numească "discuţii de vestiar".

Cand moderatorul Anderson Cooper a insistat că ceea ce evoca Trump in 2005 reprezintă agresiune sexuală, republicanul i-a spus jurnalistului că nu crede că a inţeles inregistrarea.

Pe de altă parte, Clinton a atras atenţia că remarcile vulgare ale republicanului "reprezintă cine este Donald Trump" şi arată ce "crede el despre femei, ce le face el femeilor".

In replică, omul de afaceri a subliniat că el doar a vorbit, in timp ce soţul candidatei democrate, fostul preşedinte Bill Clinton, a agresat sexual femei, in timp ce Hillary a redus victimele la tăcere prin ameninţări.

Trump a notat şi că fostul secretar de Stat a fost avocat din oficiu pentru un bărbat acuzat că a violat un copil de 12 ani din Arkansas şi că, la un moment in cursul pledoariei, ar fi ras.

Mai mult, republicanul l-a acuzat pe Bill Clinton că a plătit-o pe Paula Jones, o fostă angajată a administraţiei din Arkansas, pentru a nul da in judecată după ce i-ar fi făcut propunerii indecente şi s-ar fi dezbrăcat in faţa ei.

Trump a făcut referire şi la procesul de suspendare care l-a vizat pe Clinton in 1998, după ce s-a aflat că a avut o relaţie cu Monica Lewinsky.

Pe plan extern, Donald Trump susţine că autorităţile SUA le permit refugiaţilor din Siria şi Orientul Mijlociu să intre in Statele Unite, după care le pierd urma.

Intrebat despre propunerea sa de a lim... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro