VIDEO Cinema in aer liber. Primele orase in care ajunge Caravana Metropolis

VIDEO Cinema in aer liber. Primele orase in care ajunge Caravana Metropolis

Emad si Rana se muta intr-un apartament in centrul Teheranului, iar un incident care are legatura cu fostul chirias va schimba dramatic viata tanarului cuplu "Moonlight", castigatorul premiului Oscar pentru Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu adaptat, Cel mai bun actor intr-un rol secundar si al Globului de Aur pentru Cel mai bun film, urmareste povestea unui tanar american de culoare, din copilarie si pana la maturitate, in timp ce se straduieste sa-si gaseasca sensul in lume.

acum 63 luni (16 Jun 2017)

Intre 27 iunie si 2 iulie, Caravana Metropolis se opreste la Arad, in Parcul Mihai Eminescu, intre 4 si 9 iulie, la Brasov, in Piata Sfatului, iar intre 18 si 23 iulie, la Sibiu.

In fiecare dintre orase, de marti pana duminica, vor putea fi urmarite cate sase filme noi premiate la Cannes, Globurile de Aur, nominalizate sau laureate ale premiului Oscar, dupa cum informeaza un comunicat de presa emis de organizatorii evenimentului. Acestea vor putea fi urmarite in conditiile unei sali de cinema moderne, la standarde de calitate europene, pe un ecran gonflabil de 120 m? O parte dintre filmele din selectia oficiala, drame, thrillere, comedii si documentare pentru toate gusturile si varstele, care vor putea fi vazute in prima parte a Caravanei Metropolis,sunt: "Arrival", "A Man Called Over", "The Salesman", "Moonlight" si "Viata mea de dovlecel". "Arrival", in regia lui Denis Villeneuve, cu un premiu si sapte nominalizari la Oscar si un premiu si opt nominalizari la premiile BAFTA, spune povestea expertei in lingvistica Louise Banks (Amy Adams) care are de elucidat un mister legat de navele spatiale misterioase care sunt raspandite pe toate continentele.

"A man called Ove", regizat de Hannes Holm, a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun film strain si a castigat Premiul Comedia europeana a anului la European Film Awards 2016. Ove este un barbat de 59 de ani, tafnosul cartierului, care cu mai multi ani in urma a fost demis din functia de presedinte al asociatiei de locatari, dar el continua sa vegheze cartierul cu o mana de fier.

"The Salesman", in regia lui Asghar Farhadi a castigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun film strain in 2017, Premiile pentru Cel mai bun scenariu si Cel mai bun actor la Cannes 2016. Emad si Rana se muta intr-un apartament in centrul Teheranului, iar un incident care are legatura cu fostul chirias va schimba dramatic viata tanarului cuplu

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro