VIDEO Cine sunt semifinalistii din a doua gala live "Romanii au talent"

VIDEO Cine sunt semifinalistii din a doua gala live

Anca si Lucca, Anka, Calin Muresan, Don Elvis, Eva Timus, George Aghinea, Lavinia Sateanu, OK World Wide, Silviu Rosu si Stefan Florescu vor aduce pe scena talentului numere impresionante de magie, dans, acrobatie, canto sau jonglerii cu mingea si vor lupta pentru un loc in marea finala. De asemenea, ei spun ca nu exista vreun act de entertaining pe care sa nu-l poata realiza si ca ceea ce au ei si nu au altii este diversitatea aptitudinilor: unul se invarte in cap, altul sare pe peretii sau trambulina, altul invarte bete si sabii cu foc si altul danseaza sau se da peste cap pe bara. Romanii au talent 2017: Stefan Florescu - Jonglerii cu mingea pe romaniiautalent.protv.ro Vineri, de la 20.30, romanii sunt invitati sa ia parte la un spectacol extraordinar si sa-si sustina favoritii, care pot ajunge in marea finala Romanii au talent si pot fi cu un pas mai aproape de marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman.

acum 42 luni (2 May 2017)

Anca si Lucca, Anka, Calin Muresan, Don Elvis, Eva Timus, George Aghinea, Lavinia Sateanu, OK World Wide, Silviu Rosu si Stefan Florescu vor aduce pe scena talentului numere impresionante de magie, dans, acrobatie, canto sau jonglerii cu mingea si vor lupta pentru un loc in marea finala. Despre concurentii din a doua semifinala Romanii au talent Lucca si-a descoperit pasiunea pentru magie in urma cu 20 de ani, pe cand avea 19 ani, atunci cand a cumparat un truc de la un magazine de profil. Apoi si-a dat seama cat de frumoasa este aceasta arta si a inceput sa invete despre ea si sa faca spectacole. Au inceput sa lucreze impreuna la propriul lor numar si au participat la campionate de magie cu el. Cei doi sunt sot si sotie, dar sunt parteneri si pe scena. Anca a facut si dans sportiv de performanta de la 8 ani, obtinand premii importante, iar Lucca este pasionat de muzica si canta la chitara si voce.

Romanii au talent 2017: Lucca si Anca Lucian - moment de magie mentala pe romaniiautalent.protv.ro De cand era mica, Anka a descoperit ca are talent, fiind atrasa de muzica deoarece mama ei era dirijor in corul bisericesc. Impreuna, mergeau la slujbe si asa a inceput si ea sa cante. In ceea ce priveste muzica, talentul i-a fost recunoscut de foarte multe ori si a avut colaborari importante pe acest plan. Anka o admira foarte mult pe Angela Gheorghiu, iar participarea la Romanii au talent reprezinta pentru ea un pas inainte, o realizare pe plan profesional si o experienta din care are foarte multe de invatat. Concurentul crede ca orice om isi cauta acel loc numit acasa si deseori asta se reflect in pasiunea pe care o are si pe care o transmite. Pentru el, acasa este sala de dans, unde isi petrece cel mai mult timp, dansul reprezentand lupta intre viata pe care o are acum si cea pe care si-a dorit-o intotdeauna. Calin a participat de-a lungul timpului la mai multe olimpiade de coregrafie, reusind sa obtina locuri pe podium, dar si la festivaluri retro.

Romanii... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro