VIDEO Cine sunt primii semifinalisti "X Factor" si cele mai bune momente din prima gala live

VIDEO Cine sunt primii semifinalisti

Astfel, Teodora Sava (grupa Delia), Jeremy Ragsdale (grupa Horia Brenciu) Flashback (grupa Carla's Dreams) si Anton Banaghan (grupa Stefan Banica Jr.) sunt cei care vor lupta pentru marele trofeu si in gala de duminica.

acum 49 luni (16 Dec 2017)

Astfel, Teodora Sava (grupa Delia), Jeremy Ragsdale (grupa Horia Brenciu) Flashback (grupa Carla's Dreams) si Anton Banaghan (grupa Stefan Banica Jr.) sunt cei care vor lupta pentru marele trofeu si in gala de duminica. Surpriza serii a fost Francesca Nicolescu, cea care a primit cele mai multe voturi din partea publicului pe parcursul auditiilor, astfel ca tanara de 14 ani a trecut printr-un carusel de emotii. Asadar, Ad Libitum, Pierluca Salvatore, Francesca Nicolescu Katerina Biehu si Alina Mocanu au intrat la votul publicului si vor afla duminica daca se alatura sau nu celor patru semifinalisti alesi de jurati.

Spectacolul "X Factor" continua cu cea de-a doua gala live duminica, 17 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cand telespectatorii vor avea ocazia sa isi aleaga preferatii si sa ii voteze pentru a-i ajuta sa se califice in marea finala de pe 22 decembrie. Cei patru clujeni de la Ad Libitum au pus in scena un moment sensibil, diferit de ce au aratat pana acum la "X Factor". Adevarata surpriza pentru Carla's Dreams a fost abia in momentul greu al deciziei, cand cei patru baieti de la Ad Libitum au luat o decizie fara precedent: aceea de intra de bunavoie la vot! Ei sunt de mai putin timp impreuna, cand am intrat in casa am zis ca ei sunt adversarii nostri, dar s-a dovedit ca am devenit prieteni, asa ca am decis sa intram noi la vot si sa rugam publicul sa ne sustina", a anuntat Tibi, unul dintre cei patru membri ai trupei Ad Libitum. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro