VIDEO Cine sunt finalistii Vocea Romaniei. Chirila si Despot, in lacrimi

VIDEO Cine sunt finalistii Vocea Romaniei. Chirila si Despot, in lacrimi

Telespectatorii au ales prin vot finalistii "Vocea Romaniei": patru concurenti care sunt la un pas de ravnitul titlu si de premiul in valoare de 100.000 de euro. Fiecare echipa a avut de pregatit pentru semifinala "Vocea Romaniei" un moment, asa ca Andrada a mai cantat alaturi de colegul ei, Mano, si de Adi Despot si piesa "Free Falin'" Si Tudor Chirila a plans la interpretarea finalistei sale, Meriam Jane, care a ales piesa "Stay With Me", de la Lorraine Ellison.

acum 38 luni (9 Dec 2017)

Telespectatorii au ales prin vot finalistii "Vocea Romaniei": patru concurenti care sunt la un pas de ravnitul titlu si de premiul in valoare de 100.000 de euro.

In finala "Vocea Romaniei" de vinere viitoare, 15 decembrie, vor lupta patru fete: Andrada Cretu, din echipa lui Adi Despot, Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirila, Ana Munteanu, antrenata de Smiley, si Zsuzsana Cerveni, de la Loredana.

Meriam Jane, Ana Munteanu, Zsuzsana Cerveri si Andrada Cretu sunt finalistele sezonul 7 "Vocea Romaniei" FOTO Pro TV

Andrada Cretu a reusit sa-l impresioneze pe Adrian Despot pana la lacrimi cu interpretarea la pian si voce a celebrei piese "Nothing Else Matters" din repertoriul Metallica.

Fiecare echipa a avut de pregatit pentru semifinala "Vocea Romaniei" un moment, asa ca Andrada a mai cantat alaturi de colegul ei, Mano, si de Adi Despot si piesa "Free Falin'"

Si Tudor Chirila a plans la interpretarea finalistei sale, Meriam Jane, care a ales piesa "Stay With Me", de la Lorraine Ellison.

Meriam Jane, Stefan Stiuca si Tudor Chirila au cantat impreuna "Omul Plajei", dupa ce inainte de semifinala "Vocea Romaniei" au dat o fuga pana in Vama Veche.

Ana Munteanu a cucerit publicul si si-a facut mandru antrenorul cu interpretarea piesei "I'd Rather Go Blind", de la Etta James. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro