VIDEO Cine spune ca femeile plinute nu sunt frumoase? Campania "Nu sunt inger" pune la zid "ingerii" Victoria's Secret

VIDEO Cine spune ca femeile plinute nu sunt frumoase? Campania

FOTO telegraph.co.uk In cele din urma, reprezentantii Victoria's Secret au decis sa schimbe sloganul "The perfect body" ( Trupul perfect) cu varianta "A body for every body", urmare a zecilor de petitii semnate de mii de oameni de toata lumea, prin care li se cerea sa renunte la transmiterea unui mesaj gresit si periculos, noteaza The Telegraph.

acum 110 luni (9 Apr 2015)

O firma americana care produce si comercializeaza lenjerie intima pentru femei cu forme, Lane Bryant, a lansat un atac la adresa companiei rivale, Victoria's Secret, prin intermediul unei campanii publicitare numite "Nu sunt inger"(#ImNoAngel). Reclama prezinta mai multe femei care nu au siluete apropiate de idealul 90-60-90, promovat de Victoria's Secret, imbracate doar in lenjerie intima, in dorinta de a arata ca "sexy" este un atribut care presupune diversitate.

Nu este singura firma de lenjerie intima care a luat pozitie impotriva mesajului transmis de Victoria's Secret.

FOTO telegraph.co.uk

In cele din urma, reprezentantii Victoria's Secret au decis sa schimbe sloganul "The perfect body" ( Trupul perfect) cu varianta "A body for every body", urmare a zecilor de petitii semnate de mii de oameni de toata lumea, prin care li se cerea sa renunte la transmiterea unui mesaj gresit si periculos, noteaza The Telegraph.

FOTO telegraph.co.uk

"Femeile din campaniile Victoria's Secret sunt frumoase, dar credem ca fiecare femeie este frumoasa in felul ei si acest lucru ar trebui sa fie prezentat in mod corect in mass-media", a declarat purtatoarea de cuvant a firmei Curvy Kate pentru editia britanica a revistei Glamour. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro