VIDEO Cine e castigatorul "Te cunosc de undeva" si transformarea care i-a adus marele premiu

VIDEO Cine e castigatorul

Cantaretul Alin Pascal, in varsta de 36 de ani, este marele castigator al celui de-al 12-lea sezon "Te cunosc de undeva" de la Antena 1, cu o transformare spectaculoasa in Duhul lampii, din musicalul "Aladdin". Prin participarea sa la "Te cunosc de undeva!", Alin Pascal spune ca a acumulat o experienta de neuitat: "Toata emotia aia pe care o aveam cand coboram treptele transformat in diferite personaje si toata munca din spatele fiecarui personaj mi-au dat mare incredere in mine si in felul de a ma exprima artistic.

acum 38 luni (17 Dec 2017)

Cantaretul Alin Pascal, in varsta de 36 de ani, este marele castigator al celui de-al 12-lea sezon "Te cunosc de undeva" de la Antena 1, cu o transformare spectaculoasa in Duhul lampii, din musicalul "Aladdin". Premiul in valoare de 15.000 de euro castigat de artist va fi donat unui caz umanitar.

"Sincer, nu m-am asteptat sa castig, avand in vedere ca e pentru prima data cand particip la un astfel de show.

Prin participarea sa la "Te cunosc de undeva!", Alin Pascal spune ca a acumulat o experienta de neuitat: "Toata emotia aia pe care o aveam cand coboram treptele transformat in diferite personaje si toata munca din spatele fiecarui personaj mi-au dat mare incredere in mine si in felul de a ma exprima artistic. De asemenea, le multumesc celor de la machiaj, hairstyle si costume, cu totii sunt profesionisti pana in maduva oaselor. Si mai vreau sa le multumesc colegilor de la canapea cu care, sper eu, am legat prietenii pe viata".

Pe locurile urmatoare s-au situat ceilalti patru finalisti ai sezonului: Cezar Ouatu, cu o transformare in rau-famatul Jocker, din "Batman", Julie Mayaya, care a dat viata unui personaj dintr-un musical al anilor '80, Maybelle din "Hairspray", Adriana Trandafir care a intruchipat-o pe Tanya, din celebrul musical "Mamma Mia", si Lidia Buble, care a fost Cruella De Vil, personajul negativ principal din "101 Dalmatieni".

Punctele pentru transformarile speciale ale celor cinci finalisti au fost oferite atat de juratii Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan, cat si de nefinalistii acestui sezon, Ramona Badescu, Anisia Gafton, CRBL si Sebastian Muntean. Inca de la 6 ani studiaza vioara la liceul de arte Octav Bancila, din Iasi, La Cluj insa, unde a facut liceul, s-a indragostit iremediabil de muzica si si-a dedicat aproape tot timpul acestui domeniu. Si-a facut o trupa cu care a inceput sa cante coveruri, a facut canto,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro