VIDEO Chris Brown, dezvaluiri despre noaptea in care a agresat-o pe Rihanna si motivele care au declansat cearta

VIDEO Chris Brown, dezvaluiri despre noaptea in care a agresat-o pe Rihanna si motivele care au declansat cearta

In 2009, celebru cuplu a ajuns pe primele pagini ale ziarelor dupa ce Rihanna a facut o plangere la politie impotriva lui Chris Brown, iesind la iveala fotografii in care cantareata apare cu buza sparta si cu vanatai pe fata. Chris Brown si Rihanna si-au reluat relatia in 2012, pentru cateva luni, timp in care cantareata si-a anuntat casa de productie ca isi doreste o pauza de la cariera muzicala, ca sa poata ramane insarcinata cu starul R&B.

acum 78 luni (16 Aug 2017)

In 2009, celebru cuplu a ajuns pe primele pagini ale ziarelor dupa ce Rihanna a facut o plangere la politie impotriva lui Chris Brown, iesind la iveala fotografii in care cantareata apare cu buza sparta si cu vanatai pe fata. Intr-un clip extras din documentarul despre viata sa, Chris Brown impartaseste regretele pe care le are legate de relatia cu Rihanna, pe care marturiseste ca inca o iubeste, arata ENews. Chris Brown explica ca problemele din cuplu au inceput in momentul in care el a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu o femeie care lucrase pentru el, iar aceasta dezvaluire le-a dat relatia peste cap. "Inca o iubesc pe Rihanna, dar ca sa fiu sincer, aveam certuri violente, ea ma lovea, eu o loveam, niciodata nu era OK. Existau mereu momente in care vorbeam despre asta spunand " Vorbind despre incidentele care au avut loc dupa petrecerea dinaintea galei Premiilor Grammy din 2009, Brown a spus ca atunci doar a iesit la suprafata o problema existenta in relatia lor. Potrivit cantaretului, femeia cu care avusese anterior o legatura a fost si ea prezenta la petrecere si a venit sa salute cuplul celebru, insa acest lucru nu i-a picat bine Rihannei.

Dupa o confruntare verbala in masina artistului, in drum spre casa, Chris Brown marturiseste ca lucrurile au devenit rapid violente: "Imi amintesc ca a incercat sa ma loveasca, in stilul ei caracteristic, dar apoi eu am lovit-o de-a binelea cu pumnul strans si i-am spart buza.

Fotografia cu Rihanna plina de vanatai, aparuta in presa dupa incident Brown a fost plasat in regim de libertate conditionata pentru o perioada de cinci ani si condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii, dupa ce a pledat vinovat in procesul in care a fost acuzat ca a batut-o pe fosta lui iubita, Rihanna. Chris Brown si Rihanna si-au reluat relatia in 2012, pentru cateva luni, timp in care cantareata si-a anuntat casa de productie ca isi doreste o pauza de la cariera muzicala, ca sa poata ramane insarcinata cu starul... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro