VIDEO Chirica, despre creatia artistica din centrul Iasiului, criticata de contribuabili: "Nici Picasso n-a fost inteles la momentul lui"

VIDEO Chirica, despre creatia artistica din centrul Iasiului, criticata de contribuabili:

Edilul Mihai Chirica a precizat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a vazut numeroase opere de arta provocatoare in timpul calatoriilor sale in strainatate. La inceput, Picasso isi vindea operele cu o suta de dolari sau de franci, uneori le lasa aproape gratis, pe o cafea.

acum 26 luni (23 May 2018)

Edilul Mihai Chirica a precizat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a vazut numeroase opere de arta provocatoare in timpul calatoriilor sale in strainatate. De acord, nu seamana cu Michelangello, nici cu Turnul Eiffel, nu seamana cu nici o lucrare a unui pictor clasic. Dar ma ingrijoreaza ca n-a creat aceeasi stare de spirit in mediul online faptul ca se fura Pilonul II de pensii.

Potrivit news.ro, Chirica a precizat ca lucrarea expusa in centrul orasului nu a fost inca platita, deocamdata fiind incheiata doar o conventie cu artistul german. Oficialii Primariei Iasi au mentionat ca valoarea instalatiei este de 71.400 de lei, iar ansamblul stradal a fost achizitionat in cadrul Festivalului International al Educatiei 2018.

Sursa VIDEO Facebook Primaria Iasi - declaratia despre Clemens Behr de la min. 19

"Unele din picturile lui Sabin Balasa s-au dus la 25.000, 35.000 sau 45.000 de euro. La inceput, Picasso isi vindea operele cu o suta de dolari sau de franci, uneori le lasa aproape gratis, pe o cafea. Acum se bat cu milioanele de euro pe lucrarile sale. Nu vreau sa ma gandesc ce va fi peste zece ani cu lucrarea lui Clemens Behr", a adaugat Chirica, citat de news.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro