VIDEO Cher, in varsta de 71 de ani, a impresionat cu o tinuta vestimentara indrazneata, la gala Billboard Music Awards

VIDEO Cher, in varsta de 71 de ani, a impresionat cu o tinuta vestimentara indrazneata, la gala Billboard Music Awards

FOTO Getty Images Pe un ecran imens au fost proiectate mai multe imagini din cariera artistei, intre care si cele din anii de inceput, cand s-a remarcat ca parte a duetului Sonny & Cher, dar si din celebrul film "Moonstruck", pentru care a fost recompensata cu un Oscar si un Glob de Aur.

acum 70 luni (22 May 2017)

Spiritul anilor '90 a revenit pe scena Billboard Music Awards 2017, odata cu momentul prezentat de Cher, care a fost recompensata cu premiul pentru realizari deosebite in industria muzicii - Icon Awards.

Cantareata americana a urcat pe scena pentru a interpreta hit-ul din 1998, "Belive", si i-a impresionat pe tosi cei prezenti, dar si pe cei care au urmarit evenimentul din fata micilor ecrane cu forma ei fizica de invidiat.

Cher a purtat o tinuta argintie transparenta, un sutien cu diamante si plasturi decorativi aplicati peste sfarcuri.

FOTO Getty Images

Pe un ecran imens au fost proiectate mai multe imagini din cariera artistei, intre care si cele din anii de inceput, cand s-a remarcat ca parte a duetului Sonny & Cher, dar si din celebrul film "Moonstruck", pentru care a fost recompensata cu un Oscar si un Glob de Aur. -- billy eichner (@billyeichner) May 22, 2017

Cher a revenit pe scena pentru a interpreta cantecul "If I Could Turn Back Time", purtand o tinuta asemanatoare cu cea din videoclipul piesei, lansat in 1989. "Am vrut sa fac muzica de cand aveam patru ani si, iata, ca fac aceasta meserie de 53 de ani", si-a inceput Cher discursul in aplauzele publicului. Am implinit ieri (sambata, 20 mai - n.red.) 71 de ani si inca pot face planking timp de cinci minute", a continuat Cher, generand hohote de ras in randul spectatorilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro