VIDEO Cele mai socante imagini din seara in care Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Gotiu

Postul de televiziune B1 a difuzat, vineri, cateva imagini din pauza emisiunii in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu. Probabil voi fi contactat in functie de decizia Parchetului sau de cei de la porucratura sau de la politie", a declarat senatorul USR.

acum 65 luni (15 Sep 2017)

Postul de televiziune B1 a difuzat, vineri, cateva imagini din pauza emisiunii in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu.

Imaginile, preluate de o camera video aflata in studio, au fost difuzate dupa ce reprezentantii postului B1 s-au consultat cu un avocat. Palada a dat pe la spate, e un comportament de bruta lasa "Datul cu vorba nu echivaleaza cu datul cu pumnul", a subliniat Sabin Orcan. Pe de alta parte, el a precizat ca Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Gotiu pe la spate, ceea ce reprezinta un comportament "dupa cum spunea Marin Preda, de bruta lasa". Probabil voi fi contactat in functie de decizia Parchetului sau de cei de la porucratura sau de la politie", a declarat senatorul USR. Citeste si: Gotiu va depune o plangere penala, dupa ce Mirel Palada l-a lovit, in timpul unei emisiuni TV: Isi desfasoara activitatea politica cu pumnul Senatorul USR Mihai Gotiu a mers, joi dimineata, la Institutul de Medicina Legala, pentru a primi un certificat medical, dupa ce noaptea trecuta parlamentarul s-a prezentat la spital. In cursul zilei de joi, el va depune o plangere la politie pe numele lui Mirel Palada, dupa ce acesta l-a lovit in timpul pauza din timpul unei emisiuni de pe postul B1 TV.

Cine este responsabil pentru violenta dintr-un studio de televiziune

Vina pentru incidentele violente care au loc in timpul emisiunilor televizate "se imparte intre televiziunile care gonesc dupa audienta sau, pur si simplu, trebuie sa serveasca interesele unui partid sau ale patronului si un organism care nu reuseste sa isi faca treaba asa cum, simplu, i-o spune chiar legea dupa care ar trebui sa se ghideze activitatea membrilor lui", a declarat Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro