VIDEO Cele mai dure lovituri din K1 care i-au trimis pe cei care le-au incasat in lumea viselor

VIDEO Cele mai dure lovituri din K1 care i-au trimis pe cei care le-au incasat in lumea viselor

Desi sunt foarte periculoase astfel de lovituri, ele sunt savurate din plin de public, care doreste ca orice confruntare sa se incheie cu un KO, una din cele mai dure lovituri din K1.

acum 68 luni (9 Feb 2015)

K1-ul se numara printre cele mai dure sporturi de contact care exista in spectrul martial la nivel mondial. Zeci de meciuri de K1 se termina inainte de timpul regulamentar din cauza unor lovituri devastatoare aplicate de un luptator adversarului sau. Desi sunt foarte periculoase astfel de lovituri, ele sunt savurate din plin de public, care doreste ca orice confruntare sa se incheie cu un KO, una din cele mai dure lovituri din K1. Remy Bonjasky, Peter Aerts, Badr Hari, Semmy Schilt, Jerome Le Banner sunt cativa dintre cei mai aprigi luptatori de K1 cunoscuti in toata lumea, care s-au remarcat datorita loviturilor naprasnice aplicate adversarilor in ring.

Mai jos va prezentam cateva dintre cele mai dure lovituri din K1, lovituri care au devenit celebre datorita complexitatii lor si gravitatii accidentarilor provocate incasatorilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro