VIDEO Cele mai bune filme de dragoste in 2015

In noua sa pozitie de putere si influenta, ea constesta barierele de gen si de clasa in timp ce se implica profesional si romantic cu renumitul artist peisagist Andre Le Notre. Nicholas Sparks, autorul de bestselleruri de la "New York Times", creeaza o poveste de dragoste extraordinara, adusa pe marele ecran de George Tillman Jr., care incepe cand o cutie cu scrisori vechi, plina cu o viata de iubire, intelepciune si experienta, ii indruma pe Luke si Sophia catre descoperirea valorilor lor reale si a sensului adevarat al iubirii. "The Age of Adaline/Secretul lui Adaline" Pastrandu-si varsta si aspectul unei femei de 29 de ani timp de aproape de opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenta retrasa, evitandu-i din rasputeri pe cei care i-ar putea da secretul in vileag.

acum 111 luni (15 Apr 2015)

Cele mai bune filme de dragoste in 2015. Rosie Dunne (Lily Collins) si Alex Stewart (Sam Claflin) sunt cei mai buni prieteni de la varsta de cinci ani, astfel ca este imposibil ca cei doi sa se potriveasca.

Cele mai bune filme de dragoste in 2015. Nicio altfel de pelicula nu ritmeaza sentimentele la fel de bine cum o face "The Last Five Years", din a carei distributie fac parte Anna Kendrick, Meg Hudson si Jeremy Jordan. Scris initial pentru a fi jucat pe scena teatrelor, scenariul a fost transformat de Richard LaGravenese pentru marele ecran, urmand povestea de dragoste dintre o actrita in dificultate si amantul ei romancier, prin ochii fiecaruia, fiecare dintre cei doi exemplificand evenimentele in moduri diferite.

Cele mai bune filme de dragoste in 2015. "A Little Chaos"

"A Little Chaos" este o drama romantica care o are in centru pe Sabine De Barra (Kate Winslet), un designer cu vointa puternica si talent peisagistic, care este aleasa pentru a construi una dintre principalele gradini de la un nou palat al regelui Ludovic al XIV-lea, la Versailles. In noua sa pozitie de putere si influenta, ea constesta barierele de gen si de clasa in timp ce se implica profesional si romantic cu renumitul artist peisagist Andre Le Notre. Toate acestea fiind presarate din belsug cu intrigile de la curte, tipice erei dominate de Regele Soare.

Cele mai bune filme de dragoste in 2015. "The Longest Ride/Cel mai lung drum"

Ira (Alan Alda) si Ruth (Oona Chaplin), Luke (Scott Eastwood) si Sophia (Britt Robertson) formeaza doua cupluri separate de timp si varsta, cu foarte putine lucruri in comun. Nicholas Sparks, autorul de bestselleruri de la "New York Times", creeaza o poveste de dragoste extraordinara, adusa pe marele ecran de George Tillman Jr., care incepe cand o cutie cu scrisori vechi, plina cu o viata de iubire, intelepciune si experienta, ii indruma pe Luke... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro