VIDEO Cele mai asteptate filme din 2017

VIDEO Cele mai asteptate filme din 2017

Suscita, insa, interes si viitoarele filme semnate de regizori reputati, precum Ben Affleck sau George Clooney, ambii proveniti din actori, filmul despre Al Doilea Razboi Mondial al lui Christopher Nolan sau viziunea lui Guy Ritchie asupra regatului Camelot. Distribuit de Buena Vista din 15 decembrie Nae Caranfil aduce "cutremurul" de pe 20 ianuarie Regizorul si scenaristul Nae Caranfil (foto sus) este deopotriva autorul textelor si compozitorul pieselor muzicale de pe coloana sonora a celui mai recent film al sau, "6,9 pe scara Richter", o comedie cu momente de musical puse in scena de coregraful sarb Milan Gromilic. Imagine din filmul "6,9 pe scara Richter" Bazate pe mitul lui Orfeu, secventele de musical puse in scena in 6,9 pe scara Richter au fost realizate in colaborare cu Milan Gromilic, coregraf specializat in stilul jazz-dance pe care l-a studiat cu discipolii celebrului Bob Fosse, pe Broadway, si balerin solist la teatrul muzical Terazije Theatre din Belgrad. "Intr-un numar de autorii sunt mai multi, iar armonizarea compozitorului cu orchestratorii, cu coregraful, scenograful, pictorul de costume, maestrul de lumini si directorul de imagine trebuie sa fie impecabila.

acum 29 luni (29 Dec 2016)

Suscita, insa, interes si viitoarele filme semnate de regizori reputati, precum Ben Affleck sau George Clooney, ambii proveniti din actori, filmul despre Al Doilea Razboi Mondial al lui Christopher Nolan sau viziunea lui Guy Ritchie asupra regatului Camelot. Clasice precum "Blade Runner" sau "Gardienii galaxiei" se vor bucura de continuari semnate de regizori pe val, precum Denis Villeneuve, respectiv James Gunn. Echipajul navei colonie Covennant descopera ceea ce ei cred ca este un paradis neexplorat, dar de fapt este o lume intunecata si primejdioasa, al carui unic locuitor este sinteticul David, supravietuitor al blestematei expeditii Prometheus.

Distribuit de 20th Century Fox din 19 mai

2. In anii '70, o echipa de exploratori debarca pe misterioasa Insula a Scheletelor din Pacific.

Distribuit de Universal Pictures din 10 mai

3. Incarcat pozitiv de increderea sa restabilita in umanitate si inspirat de Superman, Bruce Wayne (Batman) primeste ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Wonder Woman), pentru a infrunta un nou inamic.

Distribuit de Warner Bros. Cel de-al treilea film din seria "Wolverine" arata cum puterea de vindecare a supereroului incepe sa se diminueze, in timp ce corpul sau devine devastat de cicatricile ranilor capatate in conflictele anterioare.

Distribuit de 20th Century Fox din 3 martie

5. Filmul spune povestea Operatiunii Dynamo, evacuarea a peste 338.000 de soldati belgieni, britanici si francezi dupa ce acestia au fost blocati de trupele germane in Al Doilea Razboi Mondial.

Distribuit de Warner Bros.

Distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures din 26 mai

7. Un atac la cartierul general Kingsman ii forteaza pe Eggsy si Merlin sa lucreze impreuna cu agentia americana Statesman pentru a salva lumea.

Distribuit de 20th Century Fox din 16 iunie

8. Ben Affleck, in calitate de scenarist,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro