VIDEO. Cele mai amuzante clipuri virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie "Star Wars" si promo-ul show-ului TV "The Muppets", in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic.com, relateaza Mediafax. Aria politica nu a fost ocolita nici anul acesta de glume - videoclipul "The Republican Debate", realizat de Bad Lip Reading, a strans peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube.

acum 59 luni (26 Dec 2015)

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie "Star Wars" si promo-ul show-ului TV "The Muppets", in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic.com, relateaza Mediafax.

Pe primul loc in clasament se afla clipul "Pizza Rat" - un sobolan, surprins de un trecator, duce o felie de pizza pe treptele metroului newyorkez. Acesta este urmat de o productie a Bad Lip Reading, in care vocile actorilor Jack Black, Maya Rudolph si Bill Hader suprapun texte hilare in mai multe scene din filmele francizei "Razboiul stelelor/ Star Wars".

Aria politica nu a fost ocolita nici anul acesta de glume - videoclipul "The Republican Debate", realizat de Bad Lip Reading, a strans peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube.

Pe locul al patrulea in clasamentul realizat de contactmusic.com a fost inclus un promo al show-ului TV "The Muppets", difuzat de postul ABC, si intitulat "Dave Grohl Vs.

Piesa "Hotline Bling" a lui Drake este reinterpretata de mai multe celebritati, printre care se afla Bryan Cranston, Amy Schumer si Seth Rogen.

Locul al saselea in clasament este ocupat de o alta piesa celebra - "Uptown Funk", semnata de Mark Ronson si Bruno Mars. De aceasta data, Mickey Bolts o canta in stilul mai multor personaje de desene animate - de la cele din "Family Guy" la cele din "American Dad".

Un concurs de flotari se afla pe locul al saptelea in clasament. Inedit este faptul ca unul dintre concurenti este un angajat al Disney World, care il intruchipeaza pe Gaston, personaj de desene animate, iar acesta castiga intrecerea.

Actrita Jennifer Lawrence este, de asemenea, protagonista videoclipului care se afla pe locul al noualea.

Macaulay Culkin si al sau "Just Me In The House By Myself", parte din seria ":DRYVRS", realizata de Jack Dishel, se afla pe locul al zecelea.

Ultimul loc in clasament ii revine clipului "A Thanksgiving Miracle"... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro