VIDEO Cel mai emotionant moment la Grammy 2018: Kesha a izbucnit in plans

Vreau doar sa spun ca aveam nevoie cu adevarat de acest cantec si sunt foarte mandra si coplesita ca am putut sa-l interpretez pe scena premiilor Grammy si sper ca acest cantec sa va ajute si pe voi, in cazul in care aveti nevoie de asta", a adaugat Kesha. Miscarea "Time's Up" a fost lansata la inceputul acestui an de peste 300 de femei din industria de divertisment, cu scopul de a atrage atentia si a combate hartuirile sexuale din industrie si nu numai.

acum 48 luni (29 Jan 2018)

Cea de-a 60-a editie a galei premiilor Grammy a fost marcata de miscarea "Time's Up". Astfel, Kesha a interpretat balada "Praying", compusa chiar de ea, iar alaturi de ea le-a avut pe Cyndi Lauper, Camila Cabello, Julia Michaels si Andra Day. Spre finalul momentului, Kesha a devenit din ce in ce mai emotionata, izbucnind in lacrimi, moment in care a fost imbratisata de grupul de femei aflat pe scena.

FOTO Guliver/Getty Images FOTO Guliver/Getty Images Versurile melodiei "Praying" sunt inspirate din lupta cantaretei in instanta pe care o duce de multi ani cu fostui ei producator, Dr. Luke, pe care il acuza de abuz emotional si sexual. "Cand am scris alaturi de Ben Abraham si Ryan Lewis, am simtit cum mi se ia o mare greutate de pe umeri. L-am simtit ca pe o uriasa victorie emotionala in ceea ce ma priveste, ca pe un pas mai aproape de vindecare", a scris cantareata pe Twitter, noteaza Daily Mail. "Multumesc RecordingAcad, femeilor care au fost alaturi de mine pe scena in aceasta seara si tuturor celor care m-au sustinut in toata aceasta perioada. Vreau doar sa spun ca aveam nevoie cu adevarat de acest cantec si sunt foarte mandra si coplesita ca am putut sa-l interpretez pe scena premiilor Grammy si sper ca acest cantec sa va ajute si pe voi, in cazul in care aveti nevoie de asta", a adaugat Kesha. Mai mult, Rose McGowan, una dintre femeile care sustin ca au fost violate de producatorul american Harvey Weinstein, i-a transmis pe Twitter un mesaj de sustinere cantaretei: "Canta-l pentru noi toti! #GRAMMYs pic.twitter.com/OROi0C1qO0 -- rose mcgowan (@rosemcgowan) January 29, 2018 De asemenea, cantaretul american Rob Thomas a scris si el un mesaj pe Twitter in care marturisea ca momentul facut de artista l-a impresionat pana la lacrimi: "Am plans ascultand-o pe Kesha. Spunem ca timpul s-a scurs pentru diferentele salariale dintre barbati si femei, pentru discriminare, pentru hartuire de orice fel si pentru abuzul de putere. Propun sa lucram impreuna, femei si bar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro