VIDEO Cea mai periculoasa sosea din vestul tarii. Drumul dintre stanci care ofera senzatii tari soferilor

VIDEO Cea mai periculoasa sosea din vestul tarii. Drumul dintre stanci care ofera senzatii tari soferilor

Soseaua spre Retezat, cel mai riscant drum / ADEVARUL Numeroase alunecari de teren si caderi de copaci au fost inregistrate si pe portiunea dintre Gura Apelor si Poiana Pelegii, de aproape 20 de kilometri, pe care drumul este de pamant, iar mai multe luni pe an, in perioada iernii, ramane inchis.

acum 52 luni (22 Apr 2018)

GALERIE FOTO

Drumul Judetean 685 Rau de Mori - Lacul Gura Apelor - Poiana Pelegii (Parcul National Retezat) se numara printre cele mai periculoase sosele din vestul tarii, iar autoritatile planuiesc sa il inchida din cauza numeroaselor caderi de pietre.

Pe o distanta de circa zece kilometri, din zona fostei tabere scolare Bradatel, pana la Barajul Gura Apelor, in zeci de locuri, versantii au luat-o la vale si s-au pravalit, cu stanci, maluri de pamant si copaci peste sosea. Alunecarile de teren au loc frecvent, iar turistii isi asuma riscul de a urca printre nenumaratele obstacole pentru a vedea marele baraj Gura Apelor si pentru a-si continua drumul pana aproape de centrul Parcului National Retezat.

Soseaua spre Retezat, cel mai riscant drum / ADEVARUL

Numeroase alunecari de teren si caderi de copaci au fost inregistrate si pe portiunea dintre Gura Apelor si Poiana Pelegii, de aproape 20 de kilometri, pe care drumul este de pamant, iar mai multe luni pe an, in perioada iernii, ramane inchis. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro