VIDEO Ce suma de bani a platit o fana pentru un sarut cu Ricky Martin

VIDEO Ce suma de bani a platit o fana pentru un sarut cu Ricky Martin

Ana Paola Diniz, detinatoarea unui resort pentru animale de companie, a pus pretul final de 90.000 de dolari pe un sarut cu Ricky Martin, in cadrul unei licitatii de strangere de fonduri organizata de Fundatia Americana de Cercetari pentru combaterea SIDA, care a avut loc in Sao Paulo, Brazilia, arata publicatia "Mirror".

acum 83 luni (19 Apr 2016)

Ana Paola Diniz, detinatoarea unui resort pentru animale de companie, a pus pretul final de 90.000 de dolari pe un sarut cu Ricky Martin, in cadrul unei licitatii de strangere de fonduri organizata de Fundatia Americana de Cercetari pentru combaterea SIDA, care a avut loc in Sao Paulo, Brazilia, arata publicatia "Mirror". Chiar daca Ricky Martin s-a prezentat la eveniment cu noul sau iubit, cantaretul n-a avut nicio retinere in a o cuprinde cu tandrete in brate pe fericita castigatoare a licitatiei, sarutand-o ca la carte. Filmuletul care a surprins momentul a devenit viral pe internet pentru a dovedi ca femeia si-a primit sarutul pasional de 90.000 de dolari. In cadrul evenimentului organizat de Fundatia Americana de Cercetari pentru combaterea SIDA, cantaretul a aparut pe covorul rosu alaturi de iubitul sau, Jwan Yosef , un pictor de origine siriana, crescut in Suedia si stabilit la Londra. Toata imensa sustinere pe care am primit-o, nu numai din partea mass-media, ci si a fanilor, a familiei, a fost incredibila si, din pacate, societatea ne impinge sa credem ca sentimentele noastre sunt rele."

Ricky Martin, alaturi iubitul sau, pictorul Jwan Yosef FOTO Mirror Anul acesta, Ricky Martin (44 de ani) a declarat pentru revista mexicana "Fama" ca este deschis in a intretine relatii sexuale cu o femeie, dar ca nu este interesat de o relatie sentimentala. "Sunt homosexual, barbatii ma captiveaza, dar imi place sa ma bucur de sex in deplina libertate, acesta fiind motivul pentru care sunt deschis sa fac sex cu o femeie daca doresc, chiar daca nu iau in calcul o relatie amoroasa cu ea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro