VIDEO Ce se "ascunde" sub celebra rochie alba a lui Marilyn Monroe

VIDEO Ce se

de nu mai putin de 14 ori, caci atatea duble au fost turnate pentru celebra scena din pelicula "Sapte ani de casnicie/The Seven Year Itch". Desi indragia de fani, secventa nu a fost primita cu acelasi entuziasm de jucatorul de baschet Joe DiMaggio, sotul vedetei la vremea respectiva.

acum 66 luni (16 Sep 2014)

Acum 60 de ani, pe 15 septembrie 1954, se striga "Motor!" intr-un colt de New York (Bulevardul Lexington la intersectie cu Strada 52), langa o gura de aerisire a metroului din orasul american. de nu mai putin de 14 ori, caci atatea duble au fost turnate pentru celebra scena din pelicula "Sapte ani de casnicie/The Seven Year Itch". Imbracata intr-o rochie alba, sexy si vaporoasa, diva Marilyn Monroe a tras toate dublele incepand cu ora 1.00 noaptea, in fata unui public de cateva mii de oameni, dupa cum noteaza "The Guardian".

Pentru a se asigura ca nu va avea parte de niciun "accident", actrita americana a purtat doua perechi de lenjerie intima.

La fiecare dintre cele 14 duble, pe masura ce rochia actritei se ridica "suflata" de curentul de la metrou, cei prezenti aplaudau si tipau.

Tocmai din acest motiv - zgomotul de fond mult prea puternic - niciuna dintre cele 14 duble nu a putut fi folosita in film, asa ca scena a fost recreata in studiourile 20th Century Fox din California.

Celebra rochie alba a fost vanduta la licitatie in 2011 pentru suma de 4,6 milioane de dolari. Tinuta a fost creata de designerul William Travilla, care a facut si rochia siclam purtata de Marilyn Monroe in filmul "Domnii prefera blondele". Desi indragia de fani, secventa nu a fost primita cu acelasi entuziasm de jucatorul de baschet Joe DiMaggio, sotul vedetei la vremea respectiva. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro