VIDEO Ce pronostic are Ion Tiriac pentru Simona Halep, la Australian Open

VIDEO Ce pronostic are Ion Tiriac pentru Simona Halep, la Australian Open

Pare ca accidentarea de la glezna nu este atat de grava cum se credea, dar nu e atat de bine pe cat trebuia. Romanca a efectuat un antrenament lejer dupa accidentarea la glezna din primul joc Simona Halep s-a antrenat azi, de la ora 15 locala (6.00 la Bucuresti), pe unul dintre terenurile secundare ale complexului de la Melbourne.

acum 76 luni (17 Jan 2018)

"Eu cred ca daca intra pe teren, si daca termina, inseamna ca o sa termine turneul. Pare ca accidentarea de la glezna nu este atat de grava cum se credea, dar nu e atat de bine pe cat trebuia. A aterizat pe picior exact ca la Roma, numai Slava Domnului nu atat de grav", a declarat Ion Tiriac.

Romanca a efectuat un antrenament lejer dupa accidentarea la glezna din primul joc

Simona Halep s-a antrenat azi, de la ora 15 locala (6.00 la Bucuresti), pe unul dintre terenurile secundare ale complexului de la Melbourne. Ea a stat in jur de 20 de minute pe teren, timp in care a lovit mingea cu Andrei Pavel.

Antrenorul Darren Cahill a declarat la ESPN ca Simona Halep a efectuat un RMN: nu e vorba de o ruptura, insa glezna este inflamata, iar jucatoarea noastra resimte dureri mari in acea zona. Ramane de vazut cum se va comporta glezna Simonei in meciul de maine cu Bouchard, cand va exista mut mai multa presiune pe acea zona. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro