VIDEO Castile cu urechi de pisica, un adevarat fenomen pe internet

VIDEO Castile cu urechi de pisica, un adevarat fenomen pe internet

Creatorii lor voiau 250.000 de dolari pe platforma de crowdfunding Indiegogo, dar au primit pana acum 763.000 de dolari, cu 26 de zile inainte de a se termina campania de strangere de fonduri.

acum 82 luni (13 Oct 2014)

Axent Wear sunt niste casti un pic mai speciale, pentru ca deasupra urechilor se inalta ascutite si cu doua difuzoare luminate. Creatorii lor voiau 250.000 de dolari pe platforma de crowdfunding Indiegogo, dar au primit pana acum 763.000 de dolari, cu 26 de zile inainte de a se termina campania de strangere de fonduri.

Castile sunt foarte normale pana in partea superioara, unde au difuzoare in forma de urechi de pisica. Dispozitivele sunt create de doi absolventi de la Berkeley si costa 150 de dolari.

Daca ne intrebam cui se adreseaza, aflam rapid cand, pentru 2.000 de dolari, echipa de la Axent Wear promite o perche de casti in orice culoare si un desen cu personajul anime preferat purtand castile.

Echipa de la Axent pune in vanzare chiar si o pereche de 10.000 de dolari, care este vopsita in auriu, iar culorile se schimba constant pentru becurile LED care sunt montate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro