VIDEO Castigatorul Eurovision Germania a refuzat, in direct, participarea in finala de la Viena

VIDEO Castigatorul Eurovision Germania a refuzat, in direct, participarea in finala de la Viena

Tanara in varsta de 24 de ani a studiat trei ani la Lee Strasberg Theatre and Film Institute, din New York, pentru a deveni actrita, inainte de a se intoarce la Hamburg. Finala va fi prezentata de vedetele SRTv Alina Serban, de la TVR Craiova, si Andrei Borosovici, de la TVR Timisoara, alaturi de Ioana Voicu si Florina Ghenescu.

acum 88 luni (7 Mar 2015)

Germania, reprezentata la Viena de castigatoarea locului doi

Andreas Kummert a fost declarat castigatorul selectiei nationale Eurovision 2015 din Germania dupa trei runde de vot, acesta impresionand audienta cu piesa "Heart of Stone".

Ann Sophie a parut vizibil confuza odata cu derularea evenimentului, in timp ce multi dintre spectatorii din sala au huiduit decizia lui Andreas Kummert de a renunta la participarea la Eurovision 2015, scrie BBC. "Sper ca Germania sa fie de acord cu mine si cu decizia ca eu sa merg la Viena. - participarea in finala Eurovision 2015 de la Viena), Andreas merita respect pentru decizia lui", a spus si Sophie, imediat dupa ce a cantat "Black Smoke", piesa cu care va reprezenta Germania.

Finalistii Eurovision 2015 din Germania au fost alesi dupa trei runde de vot. Ann Sophie a ajuns in finala cu ajutorul unui "wild card" oferit de fanii competitiei, dupa ce a concurat in fata altor noua cantareti in cadrul unui eveniment in care publicul a decis castigatorul. Tanara in varsta de 24 de ani a studiat trei ani la Lee Strasberg Theatre and Film Institute, din New York, pentru a deveni actrita, inainte de a se intoarce la Hamburg. Romania va participa in prima semifinala

Concursul se va desfasura la Viena, Austria, in 19, 21 si 23 mai. Romania va participa in prima semifinala a concursului Eurovision 2015, cea din 19 mai, alaturi de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia si Ungaria, arata Mediafax.

Eurovision este o competitie muzicala internationala, organizata de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din Europa. Difuzat fara intrerupere, timp de 58 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive si mai urmarite programe de televiziune din lume. Voltaj, Luminita Anghel si Tudor Turcu vor sa reprezinte Romania

Finala Eurovision 2015 ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro