VIDEO Castigatori Zmeura de Aur 2018: cine sunt cei mai slabi actori si care e cel mai prost film

si "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" Russell Crowe, "The Mummy" Josh Duhamel, "Transformers: Last Knight" Anthony Hopkins, "Collide" si "Transformers: The Last Knight" Cea mai proasta actrita in rol secundar Kim Basinger, "Fifty Shades Darker" Sofia Boutella, "The Mummy" Laura Haddock, "Transformers: The Last Knight" Goldie Hawn, "Snatched" Susan Sarandon, "A Bad Moms Christmas" Cea mai proasta combinatie Orice comabinatie de emoji din "The Emoji Movie" Orice combinatie dintre doua personaje, doua jucarii sexuale sau doua pozitii sexuale din "Fifty Shades Darker" Orice combinatie dintre doi oameni, doi roboti sau doua explozii din "Transformers: The Last Knight" Johnny Depp si rutina sa de alcoolic din "Pirates of the Caribbean: Dead Careers Tell No Tales" Tyler Perry si rochia sa sau peruca sa din "BOO!

acum 25 luni (3 Mar 2018)

"The Emoji Movie" a fost desemnat marele castigator sau, mai degraba, marele perdant al celei de-a 38-a editie a premiilor Zmeura de Aur si astfel a scris istorie. Mai mult, animatia a castigat patru dintre cele zece Zmeure de Aur puse la bataie si patru din cele patru nominalizari, iesind invingatoare si la categoriile Cel mai prost scenariu, Cel mai prost regizor si Cea mai proasta combinatie de personaje, scrie The Guardian.

Incercarea lui Tom Cruise de a readuce la viata franciza "Mumia" i-a adus Zmeura de Aur pentru Cel mai prost actor in rol principal.

Un alt nume de top recompensat la Zmeura de Aur 2018 este actrita americana Kim Basinger, care a iesit invingatoare la categoria Cea mai proasta actrita in rol secundar pentru interpretarea din "Fifty Shades Darker", ultimul film al trilogiei erotice.

Pe lista "castigatorilor" se afla si Mel Gibson, care la gala din 2017 a castigat premiul Razzie Redeemer, trofeu care onoreaza un fost castigator sau nominalizat al Zmeurei de Aur care a reusit ulterior sa impresioneze criticii de specialitate. La Zmeura de Aur 2018 insa, Gibson a ajuns iar la coada clasamentului, fiind desemnat Cel mai prost actor in rol secundar pentru prestatia din "Daddy's Home 2". Surprinzator, filmul de actiune "Transformers: The Last Knight", care a condus in topul nominalizarilor, "concurand" la noua categorii, inclusiv la Cel mai prost film si Cei mai prosti actori, nu a inscris nicio victorie.

Premiile Zmeura de Aur, care valoreaza fiecare doar 5 dolari si au forma de zmeura aurie, asezata pe o rola de film de 8 mm, au fost create in 1980, la initiativa lui John Wilson, un cinefil impatimit, ca "antidot" la frenezia care cuprinde Hollywoodul in sezonul premiilor cinematografice, ce culmineaza in fiecare an cu gala premiilor Oscar, motiv pentru care detestatele trofee sunt oferite chiar cu o seara inainte de Oscaruri, explica Mediafax. Castigatori Zmeura de Aur 2018 Cel m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro