VIDEO. Cantareata Taylor Swift, incident pe platourile de filmare

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea o imagine cu artista Taylor Swift pe platoul de filmare al videoclipului "Bad Blood" şi cu mesajul pe care l-a postat pe Instagram.

acum 68 luni (20 May 2015)

Interpreta Taylor Swift a căzut pe platoul de filmare al nouIui ei videoclip, "Bad Blood".

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea o imagine cu artista Taylor Swift pe platoul de filmare al videoclipului "Bad Blood" şi cu mesajul pe care l-a postat pe Instagram. Aceasta, insă, a fost prima incercare", a descris artista filmarea pe care a postat-o pe Instagram.

De asemenea, Swift a postat pe Internet şi o fotografie in care apare alături de cinci din artistele care au apărut in videoclip. Intre vedetele care au participat la filmarea "Bad Blood" se numără Cara Delevingne, Zendaya, Ellie Goulding, Gigi Hadid, Mariska Hargitay, Martha Hunt, Karlie Kloss, Ellen Pompeo, Serayah, Hailee Steinfeld, Hayley Williams, Jessica Alba, Lily Aldridge şi Cindy Crawford.

Videoclipul "Bad Blood" a avut premiera la gala Billboard Music Awards, la care a fost premiat. Ce a pățit Taylor Swift după ce și-a asigurat picioarele

In afară de premiul pentru noul videoclip, Taylor Swift, in varstă de 25 de ani, a primit incă şapte trofee Billboard, intre care şi unul pentru cel mai bun artist.

Astfel, cantăreaţa a stabilit un nou record la Billboard Awards, cu un număr de 20 de trofee. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro