VIDEO Candidatul din Alba ajuns viral pe internet. Promisiunile lui Costica Berindei, consilierul cu "Toiota" si "Wolzwagen"

De Ziua Nationala a postat un filmulet pe contul personal de pe Facebook care a adunat cateva zeci de mii de vizualizari. O sa va ajut sa va duceti la indeplinit proiecte pentru agricultura, infrastructura, fiecare orice problema o sa aiba, eu Costica Berindei ii promit ca in limita legala si a bunului simt o sa il ajut pa fiecare dintre voi", astfel suna mesajul candidatului care a devenit viral adunand peste 200.000 de vizualizari in doua zile. A candidat si pentru functia de primar, dar a fost votat doar de 28 de alegatori.

acum 90 luni (5 Dec 2016)

Inainte de acest moment aproape nimeni nu a auzit de el, cu exceptia familiei si a consatenilor sai. De Ziua Nationala a postat un filmulet pe contul personal de pe Facebook care a adunat cateva zeci de mii de vizualizari. La "succesul" virtual al candidatului a contribuit si decorul in care vorbeste, probabil locuinta sa, asezat la o masa acoperita cu o fata pe care sunt desenate oua de paste. De asemenea, la o mana afiseaza, mandru, o bratara de aur. "Eu, Costica Berindei, va promit"

In 2 decembrie, candidatul la functia de senator in Alba a revenit cu o alta filmare, realizata in aproximativ aceleasi conditii in care cere votul alegatorilor, promitand, in schimb, ca ii va ajuta "in limita legala". "Pa 11 decembrie iesiti la vot (...) Dupa cum stiti, de 27 de ani am votat impreuna PNL si PSD, niciodata nu am votat un senator sau un deputat care sa ne apartina. O sa va ajut sa va duceti la indeplinit proiecte pentru agricultura, infrastructura, fiecare orice problema o sa aiba, eu Costica Berindei ii promit ca in limita legala si a bunului simt o sa il ajut pa fiecare dintre voi", astfel suna mesajul candidatului care a devenit viral adunand peste 200.000 de vizualizari in doua zile.

Sute de persoane comenteaza prestatia candidatului din Alba, cei mai multi facand haz de modul in care se prezinta si cum vorbeste acesta. "Toiota si Wolzwagen" Constantin Berindei este de profesie dulgher si folosea pana acum reteaua de socializare Facebook pentru a-si promova meseria. Sustine ca poate construi o cabana din lemn cu circa 6.000 de euro. Costica este la al treilea mandat de consilier local in comuna Bistra din Muntii Apuseni. A candidat si pentru functia de primar, dar a fost votat doar de 28 de alegatori. Se prezinta ca fost miner si luptator impotriva companiei Rosia Montana Gold Corporation, sustinand ca a si organizat cateva proteste in comuna Bistra fata de compania canadiana. In declaratia de avere nu a trecut niciun fel de venit. Constanti... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro