VIDEO Campionul la skandenberg Gabriel Ban a murit intr-un teribil accident auto. "Tanchistul" abia isi cumparase masina

VIDEO Campionul la skandenberg Gabriel Ban a murit intr-un teribil accident auto.

Gabriel Ban se afla in jurul orei 10 din dimineata de joi, 27 iulie, la volanul masinii sale, pe care o conducea pe DJ 381, dinspre localitatea Ciocarlia de Sus din judetul Constanta catre Autostrada Soarelui.

acum 81 luni (27 Jul 2017)

Gabriel Ban se afla in jurul orei 10 din dimineata de joi, 27 iulie, la volanul masinii sale, pe care o conducea pe DJ 381, dinspre localitatea Ciocarlia de Sus din judetul Constanta catre Autostrada Soarelui. In traiectoria sa, masina s-a izbit insa violent, frontal, de un parapet de beton (vezi mai jos foto ISU/SAJ cu scena accidentului).

Tanarul in varsta de 32 ani, care se afla singur in masina, n-a mai avut nicio sansa de supravietuire.

Gabriel Ban, "zis Tanchistul", era campion al Romaniei la skandenberg si era renumit pentru forta sa fizica. Pe internet exista o sumedenie de filmari cu el facand flotari uluitoare, spre exemplu, pe dosul palmelor, in timp ce tine in spate greutati. 450 flotari in 28 minute si 48 secunde, sprijinindu-se cu varful picioarelor de o minge;

Ban era nascut la 5 februarie 1985 in Bacau, locuia in Constanta si lucra la o unitate militara din Medgidia, arma tancuri, avand gradul de sergent major.

Pe contul sau de Facebook, Gabriel a postat la 4 iunie o fotografie cu noua sa masina, un Opel Astra H.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro