VIDEO Camera de hotel in care multi fani Star Trek si-ar fi dorit sa stea o noapte

VIDEO Camera de hotel in care multi fani Star Trek si-ar fi dorit sa stea o noapte

Imagine din camera de hotel FOTO Sheraton Sao Paulo WYC Hotel Facebook Fanii Star Trek care audomrit in acest apartament au putut pleca acasa si cu suveniruri: o pereche de cizme Star Trek la 1.500 de dolari, un inel din aur alb, cu safire si diamante, cu simbolul Entreprise la 10.000 de dolari.

acum 63 luni (27 Oct 2017)

Hotelul Sheraton din Sao Polo, Brazilia, a avut o camera amenajata si decorata incat aveai sentimentul ca te afli intr-un episod din Star Trek. Apartamentul a fost gandit pentru promovarea filmului "Star Trek Into Darkness" si a putut fi inchiriat de amatorii de SF pentru circa 670 de dolari. Luminile au 16 nuante pe care cei care s-au cazat acolo le puteau alege in functie de preferinte, se arata si intr-un material, din 2013, realizat de cei de la CCTV (Televiziunea Centrala din China).

Imagine din camera de hotel FOTO Sheraton Sao Paulo WYC Hotel Facebook

Luxoasa camera avea desene cu nava Enterprise, imagini din spatiu.

Imagine din camera de hotel FOTO Sheraton Sao Paulo WYC Hotel Facebook

Fanii Star Trek care audomrit in acest apartament au putut pleca acasa si cu suveniruri: o pereche de cizme Star Trek la 1.500 de dolari, un inel din aur alb, cu safire si diamante, cu simbolul Entreprise la 10.000 de dolari.

Credit video: CCTV English

Mai puteti citi:

VIDEO Festivalul care arde omul de zapada

VIDEO Tara unde oamenii se bat pana la sange pentru recolte bogate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro