VIDEO Calendare pe 2017 cu presedintele rus Vladimir Putin: "Rusia este o tara iubitoare de pace. Nu ne trebuie teritoriile altora"

VIDEO Calendare pe 2017 cu presedintele rus Vladimir Putin:

Calendarul pe 2017 este mai decent fata de editia de anul acesta si cuprinde 12 portrete ale liderului de la Kremlin in biserica, aprinzand lumanari, cu copii pe o partie de schi sau tinand in brate o pisicuta.

acum 45 luni (16 Oct 2016)

Calendarul pe 2017 este mai decent fata de editia de anul acesta si cuprinde 12 portrete ale liderului de la Kremlin in biserica, aprinzand lumanari, cu copii pe o partie de schi sau tinand in brate o pisicuta. Presedintele rus mai apare alaturi de veterani, dar si la vanatoare, ori in costum de scafandru. Dintr-o fila a calendarului, Putin zambeste in chip de pilot pe un avion de vanatoare supersonic, iar in alta pilotand un deltaplan. Ca si editia de anul trecut, fiecare luna este insotita de un citat "memorabil" spus de seful statului rus.

Si cei mai putin impresionati de liderul de la Kremlin au scos un calendar. Cu mesajul "Sub soarele alb al Palmierei", acesta are ca tema filmul de actiune sovietic "Soarele alb al desertului" realizat de Vladimir Motil in 1970, film preferat de liderul de la Kremlin si pe care traditional cosmonautii rusi care plecau in spatiu il vizionau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro