VIDEO Bucurestiul vremurilor de altadata: "Orasul in care Mihai Eminescu a sfintit cu pasii si cuvintele sale strazile si sufletul acestei cetati "

VIDEO Bucurestiul vremurilor de altadata:

De asemenea, in clipul de prezentare realizat de Sashia Film, Bucurestiul este prezentat ca fiind orasul in care "Mihai Eminescu, poetul national, a sfintit cu pasii si cuvintele sale strazile si sufletul acestei cetati ce poate avea ca embla Arcul de Triumf".

acum 90 luni (18 Dec 2014)

In filmuletul de prezentare realizat in Bucuresti in anii '90 se vorbeste despre un oras foarte frumos, care gazduieste numeroase atractii.

In ceea ce priveste monumentele, cel mai atractiv pentru cei care veneau sa viziteze Bucurestiul in acei an era Arcul de Triumf. De asemenea, in clipul de prezentare realizat de Sashia Film, Bucurestiul este prezentat ca fiind orasul in care "Mihai Eminescu, poetul national, a sfintit cu pasii si cuvintele sale strazile si sufletul acestei cetati ce poate avea ca embla Arcul de Triumf".

Totodata, in filmulet este precizat faptul ca prima filmare destinata cinematografiei din Bucuresti a avut loc in anul 1897 si ca orasul este incarcat de istorie, fiind prezentate, de asemenea, imagini cu Hanul lui Manuc, Palatul Sutu si Dambovita.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro