VIDEO "Brigada sinucigasilor" "se sinucide" odata cu premiera: filmul, desfiintat de critici

Dupa ce si-au folosit puterile si inteligenta pentru rau, aruncati intr-o temnita subterana din Louisiana, Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), capitanul Bumerang (Jai Courtney), El Diablo (Jay Hernandez) si Killer Croc (Adewale Aknnuoye-Agbaje) vor fi manipulati si amenintati de Amanda Waller (Viola Davis) si de Rick Flag (Joel Kinnaman) ca sa lupte pentru binele comun. Una dintre cele mai dure critici a venit din partea lui Richard Lawson, de la revista "Variety", care a scris ca "Suicide Squad" este "un film obisnuit si prost editat, care adauga o doza de sexism si de rasism intr-un schimb continuu de focuri care este si prost cronometrat". Totodata, multi dintre critici s-au plans ca Jokerul, jucat de Jared Leto, nu apare suficient de mult, dar au laudat rolurile facute de Margot Robbie si de Viola Davis.

acum 82 luni (4 Aug 2016)

Dupa premiera internationala a filmului "Suicide Squad", criticii nu au avut tocmai cuvinte de lauda la adresa noii productii. Lungmetrajul, in care apar Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie si Cara Delevingne, a mai fost criticat pentru "sexismul ingrozitor", dar si pentru faptul ca este destul de previzibil.

Sunt celebri pentru faptele lor rele si pentru anarhia pe care o provoaca oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reusit sa-i prinda si sa-i vare dupa gratii. Dupa ce si-au folosit puterile si inteligenta pentru rau, aruncati intr-o temnita subterana din Louisiana, Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), capitanul Bumerang (Jai Courtney), El Diablo (Jay Hernandez) si Killer Croc (Adewale Aknnuoye-Agbaje) vor fi manipulati si amenintati de Amanda Waller (Viola Davis) si de Rick Flag (Joel Kinnaman) ca sa lupte pentru binele comun.

Una dintre cele mai dure critici a venit din partea lui Richard Lawson, de la revista "Variety", care a scris ca "Suicide Squad" este "un film obisnuit si prost editat, care adauga o doza de sexism si de rasism intr-un schimb continuu de focuri care este si prost cronometrat". Nici macar nu e rezultat nefericit al incercarii de a face un film ambitios", a mai zis el. Margot Robbie, singurele laude

Alison Willmore, de la BuzzFeed", spune ca nu a suportat deloc noul film. Margot Robbie este o actrita criminala, e placuta in orice fel, dar introducerea ei nu e demna de ", a scris si Sthephanie Zacharek, de la "Time".

FOTO cinemagia.ro

FOTO cinemagia.ro

Echipa all-stars de eroi negativi nu face ce trebuie

"Entertainment Weekly" a notat: "Credem ca exista un personaj negativ mai bun la capatul catalogului

decat cel prezentat", cu referire la raufacatorul pe care brigada ajunge sa il infrunte. Todd McCarthy sugereaza ca numarul fanilor care vor veni in cinematograf... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro