VIDEO: Braconaj in Parcul Natural Vacaresti. Administratorii rezervatiei, cerere catre Ministerul Mediului

Braconierii scot, zilnic, zeci de kilograme de pește, din parcul Văcărești, lăsand fără hrană păsările și vidrele, atrag atenția administratorii Parcului Natural Văcărești, pe pagina de Facebook.

acum 83 luni (22 Feb 2016)

Braconierii scot, zilnic, zeci de kilograme de pește, din parcul Văcărești, lăsand fără hrană păsările și vidrele, atrag atenția administratorii Parcului Natural Văcărești, pe pagina de Facebook. Mai mult, ei cer Ministerului Mediului să introducă de urgență regimul de protecție pentru parc, pentru ca Poliția să poate interveni cand au loc acte de braconaj.

O filmare de luni dimineața, postată pe pagina de Facebook a Parcului Natural Văcărești, arată cum braconierii verifică plasele intinse pe lac. Aproape in fiecare zi se intind sute de metri de plase in Văcărești. Și se scot zeci de kile de pește - hrana păsărilor și a vidrelor. Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor are parghii legale (Art 9/OUG 57/2007) pentru a introduce de urgență regimul de protecție. Cu cat decizia este amanată, cu atat natura din Văcărești dispare", este mesajul postat pe Facebook de administratorii parcului. Aproape in fiecare zi se intind sute de metri de plase in Văcărești. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro