VIDEO Boris Johnson a lipsit de la lectia de geografie. Pentru seful diplomatiei britanice, Africa este o tara

VIDEO Boris Johnson a lipsit de la lectia de geografie. Pentru seful diplomatiei britanice, Africa este o tara

In 2000, in urma cu 16 ani, speranta de viata a unui etiopian era de 47 de ani, acum el traieste 64 de ani", a declarat ministrul britanic de Externe in fata colegilor din Partidul Conservator reuniti la Birmingham.

acum 41 luni (4 Oct 2016)

"In pofida tuturor acestor dificultati, speranta de viata a crescut in Africa, tara facand parte acum din sistemul economic mondial. In 2000, in urma cu 16 ani, speranta de viata a unui etiopian era de 47 de ani, acum el traieste 64 de ani", a declarat ministrul britanic de Externe in fata colegilor din Partidul Conservator reuniti la Birmingham.

Internautii au observat imediat gafa lui Johnson si au tinut sa-l informeze ca Africa este un continent cu 54 de tari, relateaza RT.

In 2002, Boris Johnson a starnit furia multor oameni dupa ce a declarat ca Africii i-ar merge mai bine daca s-ar afla din nou sub dominatia Marii Britanii si altor foste puteri coloniale.

"Cel mai bun lucru care i s-ar putea intampla Africii ar fi ca fostele puteri coloniale, sau cetatenii lor, sa se intoarca acolo, cu conditia ca de aceasta data sa nu li se mai ceara sa se simta vinovati", a spus Johnson in urma cu 14 ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro