VIDEO Black a murit. Cantaretul cunoscut pentru hitul "Wonderful Life" avea 53 de ani

VIDEO Black a murit. Cantaretul cunoscut pentru hitul

Vearncombe era in stare grava, intr-un spital din Irlanda, de doua saptamani, in urma unui grav accident de masina. Persoanele care au cumparat bilete pentru evenimentul de la Bucuresti pot recupera contravaloarea acestora de la punctele de la care le-au achizitionat.

acum 53 luni (26 Jan 2016)

Vearncombe era in stare grava, intr-un spital din Irlanda, de doua saptamani, in urma unui grav accident de masina.

Pe pagina sa de Facebook a fost postat un anunt simplu in care se specifica faptul ca o declaratie de presa detaliata urmeaza sa fie publicata in curand.

In urma accidentului, Colin Vearncombe, al carui nume de scena este Black, prezinta multiple leziuni in zona capului si a membrelor. "Colin este inconjurat de caldura familiei sale, care se roaga pentru el, iar medicii ii ofera toata ingrijirea de care are nevoie. Familia sa ar aprecia daca fanii i-ar trimite energia pozitiva de care are atata nevoie, pentru a se trezi din coma", a transmis managerul de turneu al artistului britanic dupa producerea accidentului. Persoanele care au cumparat bilete pentru evenimentul de la Bucuresti pot recupera contravaloarea acestora de la punctele de la care le-au achizitionat.

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black, pe numele adevarat Colin Vearncombe, este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare "Wonderful Life" si "Sweetest Smile". A lansat mai mult de zece albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii aproape 25 de ani.

Black si-a inceput activitatea muzicala in 1981, astfel ca putini iubitori ai pieselor lui cunosc ca solistul, printre multe activitati artistice, este si poet, publicandu-si anul trecut si prima colectie de poezii: "I Am Not The Same Person". In 2014, Colin a lansat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului produs discografic, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl. In ultimii doi ani a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte in Europa si Rusia, aparitii TV, trei turnee in Marea Britanie si a fost oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro