VIDEO Batrana care traieste printre gandaci, sobolani si gunoaie. Vecinii au asaltat primaria cu reclamatii

VIDEO Batrana care traieste printre gandaci, sobolani si gunoaie. Vecinii au asaltat primaria cu reclamatii

Locatarii unui bloc turn din cartierul buzoian Micro 3 indura de multi ani mirosul de urina, mizeria si, de multe ori, ocarile batranei Artemisa, o femeie singura, de aproape 86 de ani.

acum 79 luni (7 Aug 2017)

Locatarii unui bloc turn din cartierul buzoian Micro 3 indura de multi ani mirosul de urina, mizeria si, de multe ori, ocarile batranei Artemisa, o femeie singura, de aproape 86 de ani. O gasim pe batrana in fata blocului si ii spunem ca vecinii sunt foarte suparati pe ea, din cauza mizeriei. Pentru a ne convinge ca lumea e rea si exagereaza, ne invita in garsoniera de la parter in care locuieste de mult timp. Ce gasim in casa, este greu de imaginat: camere intunecate, femeia neavand curent de multi ani, sufocate de resturi adunate din tomberoane, gandaci care colcaie printre farfuriile nespalate de mult timp si, deasupra capului, o panza de paianjen innegrita de praf si de fumul lumanarilor cu care proprietara locuintei isi face lumina noaptea.

Tanti Artemisa strange bidoanele de bere in sufragerie si in cada din baie, pe care nu a mai folosit-o de multi ani. Demersul ar fi insa unul de durata. Oamenii nu mai suporta sa stie ca pe aceeasi scara se afla o sursa de boli, gandaci si sobolani. Femeia in varsta de 86 de ani are probleme de vedere si de auz. Tanti Artemisa este vaduva de multi ani iar rudele ei sunt plecate din judet. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro