VIDEO Batran de 90 de ani jefuit in plina strada. O familie de romi a tabarat pe el, i-a spart capul si i-a furat toti banii

VIDEO Batran de 90 de ani jefuit in plina strada. O familie de romi a tabarat pe el, i-a spart capul si i-a furat toti banii

Unul dintre suspecti, D.G., o persoana de sex feminin, a fost indicata de batran ca fiind una distre persoanele care l-a agresat si deposedat de bunuri, dar si de 300 de euro si 100 de lei.

acum 42 luni (2 Apr 2018)

1 de Politie Locala, in timp ce se deplasa astazi, 2 aprilie, spre domiciliu, dupa terminarea serviciului, a observat in zona restaurantului ,,Corabia Piratilor" din Galati, de pe strada Prelungirea Traian, o persoana de sex masculin, care sustinea ca a fost victima unei agresiuni, prezentand urme vizibile de sangerare in zona capului.

Victima este un batran de 90 de ani, care a fost batut in drum despre casa de o familie de romi. Cativa dintre ei l-au abordat si i-au cerut banii, pretinzand ca sunt de la casa de copii.

"La fata locului s-a deplasat un echipaj de politisti locali, care i-a retinut pe numitii D.G., de 23 ani si C.S.G, de 48 ani, ambii din Galati. De asemenea persoana vatamata, numitul T.Z., de 90 ani, din Galati, precum si bunurile abandonate in zona unui imobil de pe strada Instructiei, au fost duse la sediul sectiei nr.

Unul dintre suspecti, D.G., o persoana de sex feminin, a fost indicata de batran ca fiind una distre persoanele care l-a agresat si deposedat de bunuri, dar si de 300 de euro si 100 de lei. Aceasta este fiica unuia dintre ceilalti agresori, C.S.G., de 48 de ani, cunoscut cu antecedente penale, dupa ce in 2010 a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Batranul jefuit ii identifica pe agresorii saiVictima a fost preluata de o ambulanta si transportata la spital pentru ingrijiri medicale, iar cei doi suspecti de talharie au fost predati politistilor de la sectia 1 din Galati pentru continuarea cercetarilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro