VIDEO Bataie in tramvaiul 41: tipete, pumni si picioare din cauza manelelor ascultate prea tare

VIDEO Bataie in tramvaiul 41: tipete, pumni si picioare din cauza manelelor ascultate prea tare

Filmarea a devenit virala, ajungand in cateva ore la cateva zeci de mii de vizualizari si sute de share-uri, insa a fost mai apoi sters de catre utilizator.

acum 85 luni (4 May 2016)

Altercatia a inceput in momentul in care alti doi calatori le-au cerut unui baiat si unei fete, ambii de etnie roma, sa dea muzica mai incet, insa acestia au refuzat: "Stai acolo in scaunul tau. In ciuda puternicelor amenintari verbale, cei doi tineri de etnie roma au sfarsit prin a fi batuti dur cu pumnii si cu picioarele de catre ceilalti doi barbati.

Tot incidentul petrecut in statia Crangasi a fost inregistrat cu telefonul mobil si postat pe o retea de socializare. Filmarea a devenit virala, ajungand in cateva ore la cateva zeci de mii de vizualizari si sute de share-uri, insa a fost mai apoi sters de catre utilizator.

Politia Capitalei s-a autosesizat cu privire la incidentul de miercuri dimineata si a deschis un dosar in care se fac cercetari cu privire la tulburarea linistii si ordinii publice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro