VIDEO Bataie cu sabii in Spitalul Judetean Targoviste. O asistenta a fost ranita

VIDEO Bataie cu sabii in Spitalul Judetean Targoviste. O asistenta a fost ranita

"In urma probatoriului abdministrat, cele trei persoane banuite de comiterea infractiunilor de "incaierare", "tulburare a ordinii si linistii publice" si "portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase" au fost retinute pentru 24 de ore.

acum 89 luni (4 Jul 2016)

Barbatii au crezut de cuviinta ca nu si-au impartit destule loituri si s-au alergat prin spital cu sabiile. Una dintre asistente a fost taiata de un individ in incaierare, iar toate scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere. Acesta s-a ales cu rani atat de greve incat a fost transportat la Spitalul de Chirurgie Plastica si Reparatorie din Bucuresti. Chiar si-asa, ana dintre asistente a fost taiata de un individ in incaierare, iar toate scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere. Martorii au sunat la 112 pentru a semnala incidentul iar un alt echipa de politie a sosit la fata locului, desi IPJ Dambovita analizeaza doar faptele din local si neaga ca scandalul a continuat si la spital.

"In urma probatoriului abdministrat, cele trei persoane banuite de comiterea infractiunilor de "incaierare", "tulburare a ordinii si linistii publice" si "portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase" au fost retinute pentru 24 de ore. Astazi (04 iulie) banuitii au fost prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva, iar impotriva lor a fost dispusa masura controlului judiciar", se arata in comunicatul IPJ Dambovita remis la redactie la 16 ore de la producerea incidentului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro