VIDEO Bataie cu sabia la un meci din Liga a V-a. Un oficial a plecat de la stadion taiat la cap

VIDEO Bataie cu sabia la un meci din Liga a V-a. Un oficial a plecat de la stadion taiat la cap

Meciul desfasurat duminica in localitatea damboviteana Colacu, intre echipele Steagu Rosu si Unirea Slobozia Moara (Liga 5, Seria Sud), s-a incheiat cu un scandal monstru, anunta DBonline.ro. Cu zece minute inainte de finalul jocului, intre jucatori s-a iscat un incident care s-a lasat cu dat pumni si picioare.

acum 74 luni (3 Oct 2017)

Meciul desfasurat duminica in localitatea damboviteana Colacu, intre echipele Steagu Rosu si Unirea Slobozia Moara (Liga 5, Seria Sud), s-a incheiat cu un scandal monstru, anunta DBonline.ro. Cu zece minute inainte de finalul jocului, intre jucatori s-a iscat un incident care s-a lasat cu dat pumni si picioare. S-au luat si ei la bataie, iar oficiali au reusit cu greu sa ii desparta. A fost nevoie de patru oameni ai legii pentru a-l pune la pamant pe agresor.

Sursa VIDEO - dbonline.ro

Potrivit IPJ Dambovita agresorul este un tanar de 27 de ani care ar fi lovit alti doi barbati. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violente, distrugere (un geam al unui autoturism), tulburarea ordinii si linistii publice si portul fara drept de obiecte periculoase. In urma loviturilor primite acesta s-a ales cu taieturi in zona capului, arcada sparta si coaste fisurate, fiind transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Targoviste. Haosul declansat la terenul din Colacu l-a determinat pe antrenorul Vasile Nita sa declare ca e decis sa retraga Steagu Rosu din campionat. "Sunt in fotbal de 43 de ani, dar asa ceva nu am vazut niciodata. La scorul de 2-1 pentru Unirea, capitanul echipei mele, Ionescu a scapat singur a driblat portarul advers si a dat gol. Emil Tudor, presedintele AJF Dambovita, a lasat de inteles ca se vor lua masuri drastice daca se adevereste ca totul va fi asa cum a aparut in presa. "Pana cand nu o sa citesc raportul de arbitraj nu pot spune prea multe. Dupa ce voi citi raportul o sa vedem ce este de facut. Joi dupa analiza Comisiei de Competitii si Disciplina vom stii cu exactitate ce s-a intamplat. Nici mie nu-mi vine a crede ce s-a intamplat", a precizat Emil Tudor pentru dbonline.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro