VIDEO Barbatul cu brat bionic este "dotat" cu incarcator pentru telefon, drona si lanterna

VIDEO Barbatul cu brat bionic este

Bratul robotic are greutatea de 4,7 kilograme, iar producatorii l-au dotat cu accesorii utile, cum ar fi o lanterna si un port USB pentru incarcarea telefonului, dar si cu cateva detalii de efect care amintesc de filmele cu cyborgi, cum ar fi o drona si lumina laser.

acum 96 luni (17 May 2016)

Anul trecut, James a fost inclus intr-un program experimental in cadrul caruia i-a fost construit un brat bionic, dupa ce a raspuns la anuntul companiei de jocuri video Konami, din Japonia, aflata in cautarea unui voluntar.

Bratul bionic este demn de filmele cu roboti, fiind conectat la terminatiile nervoase si la muschii din umarul lui James, comenzile fiind preluate de o serie de senzori care activeaza proteza pe baterii.

Bratul robotic are greutatea de 4,7 kilograme, iar producatorii l-au dotat cu accesorii utile, cum ar fi o lanterna si un port USB pentru incarcarea telefonului, dar si cu cateva detalii de efect care amintesc de filmele cu cyborgi, cum ar fi o drona si lumina laser. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro