VIDEO Barbatul care are 100 de orgasme pe zi si a ajuns sa-l urasca pe fiecare in parte

VIDEO Barbatul care are 100 de orgasme pe zi si a ajuns sa-l urasca pe fiecare in parte

FOTO Daily Mail Acesta a mai povestit ca indiferent unde s-ar afla situatia sa este incredibil de jenanta si de traumatizanta: "Mi s-a intamplat si cand faceam cumparaturile la magazin, iar atunci cred ca erau 150 de persoane in jurul meu care ma priveau.

acum 66 luni (29 Sep 2014)

Americanul Dale Decker a dezvoltat sindromul excitarii genitale permanente in septembrie 2012, dupa ce s-a lovit la coloana si i s-a deplasat un disc intervertebral.

Intr-un interviu oferit in cadrul emsiunii matinale "This Morning" din SUA, barbatul a povestit ca incearca, pe cat posibil, sa nu stea in preajma copiilor sai si ca evita evenimente cum sunt inmormantarile pentru a nu isca neplaceri.

"Imaginati-va ca sunteti in genunchi, la inmormantarea propriului tata, langa sicriu, si aveti noua orgasme in timp ce va luati adio de la el. imi vine sa fug si sa ma ascund. Mi-au sugerat injectiile cu botox, dar nu vreau sa apelez la asa ceva pentru ca poate cauza incontinenta urinara, a explicat americanul.

Barbatul traieste in Wisconsin, SUA, alaturi de sotia sa, Apriol, si de cei doi baieti, Christian, 12 ani, si Tayten, 11 ani. Dale a marturisit ca sotia face tot ce poate ca sa-l ajute, dar ca nu o condamna daca nu-l intelege, pentru ca nici el nu poate sa o faca pe deplin. FOTO Daily Mail

Acesta a mai povestit ca indiferent unde s-ar afla situatia sa este incredibil de jenanta si de traumatizanta: "Mi s-a intamplat si cand faceam cumparaturile la magazin, iar atunci cred ca erau 150 de persoane in jurul meu care ma priveau. De ce ti-ai mai dori sa iesi din casa in aceste conditii?" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro