VIDEO Barbarie in Mures: un om si-a legat cainele de masina si l-a "tarat" prin oras. Politistii s-au autosesizat de pe Facebook

VIDEO Barbarie in Mures: un om si-a legat cainele de masina si l-a

Zoltan Ujvary este un tanar din Targu-Mures care a filmat ieri, 2 iunie, un caine care alerga cm poate kilometri intregi, dupa o masina de care era legat.

acum 96 luni (2 Jun 2015)

Zoltan Ujvary este un tanar din Targu-Mures care a filmat ieri, 2 iunie, un caine care alerga cm poate kilometri intregi, dupa o masina de care era legat. A postat filmuletul pe un grup pe Facebook numit Info Trafic Mures, creat de el. Tanarul a spus, pentru "Adevarul", ca filmarea a fost facuta pe strada 22 Decembrie din Targu-Mures si din comentariile postate pe acel grup a dedus ca legarea cainelui de masina ar fi fost o pedeapsa pe care un tata i-ar fi dat-o fiicei ca nu l-ar fi ascultat.

"In masina era, pe bancheta din spate, o fetita de 11-12 ani care se uita la caine.

Filmuletul nu a trecut neobservat si politistii l-au vazut si au inceput cercetarile.

"Politistii de la Ordine Publica Mures au vazut filmuletul si s-au autosesizat", a declarat, pentru "Adevarul", Andreea Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Mures.

Soferul care a legat cainele de masina risca, legal vorbind, sa faca inchisoare de la 3 luni la un an sau amenda intre 1.000 si 3.000 de lei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro